...

Lindsay: Die drie pipo’s lieten mij schrikken

Lindsay: Die drie pipo’s lieten mij schrikken - lindsay

Lindsay: “Die drie pipo’s lieten mij schrikken!”

Na haar succesvolle duetsingle ‘Kalispera Griekenland’ met collega Laura Lynn, kiest Lindsay deze zomer voor het aanstekelijke ‘Zon, zee en strand’, een meezinger die je kan terugvinden op haar recentste album ‘Liefde en vertrouwen’.

Wie kijkt naar de videoclip zal toch wel even schrikken, want naast regisseur Sergio hebben De Romeo’s ook een opvallende gastrol. “De clip is voor een groot stuk gebaseerd op beelden uit De Romeo’s-film H.I.T. Vorig jaar heb ik meegewerkt aan de opnames en ik weet nog goed dat we deze scènes gedraaid hebben in Hoboken, op een groot schrootstort. Het was één van de warmste dagen van de vakantie, ik zal het nooit meer vergeten. We stonden allemaal te zweten op de set. De ventilators die de filmcrew had opgesteld zorgden voor wat verkoeling. Toen de regisseur ‘actie’ riep, ben ik spontaan in de lach geschoten en hebben we de opnames even moeten stilleggen.

Ik was echt geschrokken van die drie pipo’s. Plotseling stonden Chris, Gunther en Davy achter mij, verkleed als vrouwen. Ik heb met de mannen al veel meegemaakt, maar dit was de max. Geruisloos hadden ze zich achter mij opgesteld.

Sergio riep ‘actie’, ik zong mijn eerste lijntje, kreeg hen in de gaten en lap. We waren vertrokken voor een stevige lachbui”, zegt Lindsay. “Het was de eerste keer dat ik heb meegewerkt aan een film en als het van mij afhangt, komt daar zeker nog een vervolg op. Vooraf had ik best wel stress, maar eens op de set was daar niets meer van te merken. Integendeel. Ondanks de warmte en mijn drukke zomer, was dat toch één van de mooiste dingen die ik tot nu toe heb mogen doen in mijn carrière. Ik heb er echt van genoten.”

Lindsays nieuwste single ‘Zon, zee en strand’ is een compositie van De Romeo’s en Cliff Vrancken, en is ook terug te vinden op haar succesvolle Top 10 album ‘Liefde en vertrouwen’. De Romeo’s-film H.I.T. verschijnt deze maand op dvd.