...

Haaltert – Roger Coppens draagt fakkel in de politieraad over

Haaltert - Roger Coppens draagt fakkel in de politieraad over - haaltertRoger Coppens draagt fakkel in de politieraad over

Roger Coppens, de vorig Burgemeester van Haaltert, vond het tijd om de fakkel over te dragen in de politieraad. Roger heeft deze maand zijn ontslag aangeboden als politieraadslid.

Roger blijft uiteraard nog steeds actief in de politiek. Naast zijn functie als gemeenteraadslid, en OCMW-raadslid zal hij ook op het VLD Dienstbetoon nog steeds actief blijven. Elke dinsdagavond kunnen de burgers van Haaltert bij Roger langsgaan met vragen en dit in de gebouwen van de Liberale Mutulateit, Hoogstraat 4A te Haaltert.

“We danken Roger in ieder geval voor zijn jarenlange inzet in de Politieraad. Mede dankzij Roger konden we de gemeentelijke dotatie laten dalen, dankzij goed overleg” zegt het bestuur van CL-OpenVLD. Zijn opvolgster, Sofie Coppens, zal vanaf 6 juni de fakkel overnemen.

Ook Sofie Coppens is geen nieuweling in Haaltert. Sinds 2006 draait ze mee op het VLD dienstbetoon en naast haar functie als secretaris van de partij is Sofie sinds 2012 ook gemeenteraadslid.

De eedaflegging en installatie gebeurde dinsdag 6 juni om 19u in het gemeentehuis van Denderleeuw.