...

Studenten organiseren benefietconcert in Aalst

Studenten organiseren benefietconcert in Aalst - Music4kikov

-Aalst- Zeven studenten van de KU Leuven campus Brussel organiseren een benefietconcert op 11 maart 2017 in Aalst. De opbrengst van het concert gaat naar KiKOV-Leuven. Het evenement opent de deuren om 11u op het Werfplein en sluit deze om 20u.

Het concert staat in het teken van kinderen. De studenten trommelden opkomend talent op voor een beslist onvergetelijke namiddag, Live performance en randanimatie staan centraal. De voorzitter van KIKOV heeft het volle vertrouwen in de studenten, “de studenten nemen de touwtjes in handen en ik stond versteld van wat ze al gerealiseerd hebben”.

Foodtrucks, muziek en animatie

Op het evenement zullen verschillende foodtrucks aanwezig zijn. Zo kan iedereen zijn honger stillen met een lekker frietje of een gezonde oat-maaltijd. De studenten voorzien een bar waar er genoten kan worden van een verfrissend drankje. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel, bij de grime of met de bellenmachine. De muziekstijl is voor ieder wat wils; van rockgroep Raman tot State of Mind en zelf de hiphopgroep gangthelabel.

Over KIKOV-Leuven

KIKOV-Leuven is de kinderkanker oudervereniging verbonden met UZ Gasthuisberg in Leuven. KIKOV-Leuven wil een warm netwerk creëren tussen en voor gezinnen met een kind dat kanker heeft, gehad heeft, of eraan overleden is. Ze doen dit door verschillende activiteiten te organiseren voor deze gezinnen. De organisatie wordt gedragen door vrijwilligers en steunt op giften van personen, van organisaties en van bedrijven.