...

De Romeo’s stellen hun frikandel XXL voor te Roosdaal

-Roosdaal- De Romeo’s stelden gisteren hun frikandel XXL voor onder massale persbelangstelling. Plaats van afspraak was het Friethuis in het pittoreske Roosdaal. Er waren niet alleen de Romeo’s maar ook collega’s Luc Caals, Sasha Rosen, Jettie Pallettie, Filip D’Haeze, Bart Herman en de Roosdaalse burgemeester. allen wilden ze zelf de nieuwe snack van de Romeo’s proeven. En het moet gezegd worden de licht pittige frikandel smaakt lekker. Met zijn 35 cm is hij tevens de grootste frikandel in een frituur verkrijgbaar.
De Romeo's stellen hun frikandel XXL voor te Roosdaal - Image00011
Eigenlijk was de lancering van deze frikandel een bijkomende stunt om hun nieuwste album “Vrienden voor het leven” te promoten. Maar wees gerust de lancering van de Romeo’s frikandel is niet éénmalig maar is vanaf nu verkrijgbaar in 10.000 frituren en om te beginnen heeft de firma Van Reusel er 10.000 laten maken. Binnekort zal ook een nieuwe webstek het licht zien waar je kan kijken in welke frituren de Romeo’s XXL te verkrijgen is.
De Romeo's stellen hun frikandel XXL voor te Roosdaal - Image00045
Gunter, Davy en Chris waren niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken onder de kundige leiding van de familie De Bisschop normaal met vakantie. Maar voor deze gelegenheid maakten ze graag een uitzondering en zeker in het jaar dat hun “Friethuisje” 50 jaar bestaat. Frikandellen bakken vraagt veel zorg en toewijding aldus de uitbaters. Ze moeten goed gebakken zijn voor ze het frietvet verlaten! Met die goede raad konden de Romeo’s aan het bakken beginnen.
De Romeo's stellen hun frikandel XXL voor te Roosdaal - Image00048
Komiek Luc Caals die ook aanwezig was (speciaal overgekomen uit Schoten) vroeg zich luidop af wie van de drie model gestaan had voor de frikandel? Hij kwam tot de slotsom dat ze het alle drie samen moesten geweest zijn, hilariteit alom. Toen we vroegen aan Gunther of er nog snacks zaten aan te komen van de Romeo’s antwoordde hij zonder verpinken ja dit jaar nog rond kerstmis “de ballen van de Romeo’s” wat meteen bewijst dat deze heren niet verlegen zitten om een kwinkslag. En nu allen naar de frituur om de nieuwe Romeo’s XXl te proeven, en natuurlijk niet te vergeten de nieuwe cd aan te schaffen (niet in de frituur uiteraard)!
De Romeo's stellen hun frikandel XXL voor te Roosdaal - Image00037

voor meer foto’s klik hier