...

Maxi Zoo organiseert grote inzamelactie voor asieldieren

Maxi Zoo organiseert grote inzamelactie voor asieldieren - hulphond galiaMaxi Zoo organiseert grote inzamelactie voor asieldieren

Een warme kerst voor alle asieldieren. Met deze gedachte organiseert dierenspecialist Maxi Zoo op zaterdag 17 december een grootse inzamelactie. In alle 41 winkelpunten kunnen klanten hun bijdrage doneren in een kerstmand. Deze donaties zijn bestemd voor de dieren uit lokale dierenasielen die partner zijn van de organisatie.

Er zijn nog steeds te veel dieren die hun gouden mandje nog niet gevonden hebben. Net daarom wil dierenspeciaalzaak Maxi Zoo in de kerstperiode extra focussen op de asieldiertjes die de eindejaarsperiode zonder baasje doorbrengen. In elk Maxi Zoo filiaal kan het lokale asiel worden gesteund door middel van een inzamelactie. Een bijdrage schenken kan door producten aan te kopen die uit de selectie komen van het asiel. Zo kunnen de klanten heel gericht helpen, en een steentje bijdragen om de asieldieren te geven wat ze nodig hebben.

Het personeel van de filialen koos zelf een asiel die ze komende zaterdag zullen steunen. Op deze manier versterkt Maxi Zoo de samenwerking én kan de onderneming, uit liefde voor dieren, dankzij haar klanten een mooie bijdrage verzamelen op deze warmste zaterdag. Maxi Zoo spoort tevens alle dierenliefhebbers aan om tijdens de kerstvakantie een wandeling te maken met de asieldieren. Op deze manier komt de adoptie van een asieldier in de kijker te staan.

Een solidaire onderneming

Op lokaal en nationaal niveau probeert Maxi Zoo als dierenspecialist de dieren te helpen waar het kan. Zo zijn er in de winkels asielboxen aanwezig waar klanten voeding en materiaal kunnen doneren. Deze inzamelingen worden verdeeld over verschillende lokale organisaties en dragen zo bij tot het welzijn van heel veel dieren. Momenteel loopt ook de Geef een Poot campagne, waar Maxi Zoo klanten een duo aan stickers kunnen kopen voor 1 euro. Deze opbrengst gaat integraal naar de vzw Hachiko. Deze organisatie verzorgt de opleiding en levenslange training van assistentiehonden voor personen met een motorische handicap of epilepsie.