Vol Sportpaleis voor tegen de sterren op live

Image00005
Een vol sportpaleis dat was het resultaat van “tegen de sterren op live” gisterenavond in Antwerpen. Lang voor de show begon stond al menige fan geduldig aan te schuiven voor de veiligheidscontrole buiten. Spontaan werden schouder- en handtassen aan de veiligheidsmensen getoond. Aan de deuren werden de kaarten gescand en kon iedereen zijn gereserveerde plekje opzoeken, om hun idolen live aan het werk te zien.
Image00003
De primeur om de show te openen was weggelegd voor Stan Van Samang (Jonas van geel), die menige bezoeker wist te overtuigen om mee te zingen. Het volgende moment hing de voltallige federale regering in de takels om op zoek te gaan naar “de Mol”. Eén lid van de regering ontbrak, namelijk Maggie De Block. Naar het schijnt had men geen takel gevonden die sterk genoeg was om Maggie de hoogte in te hijsen. Dat uiteindelijk Wouter Beke de mol was bleek niemand te verwonderen. Zo kabbelde de show rustig verder met allerhande imitaties.
Image00008
Iets wat doorheen de show steeds terug kwam was de kiss-cam. Je kent dat wel er verschijnt iemand op een groot scherm in een hartje en die moeten dan gaan kussen. Dat overkwam Regie en Elke, Willy (Naessens) en Marie-Jeanne, het koningspaar en nog een paar anderen. Op een bepaald moment ging de kiss-cam echt op zoek naar mensen in de zaal en werd er gezegd dat als je kuste er misschien een prijsje aan vast hing. Doch hoezeer de talrijk opgekomen fans ook kusten van een prijsje was geen sprake! dit vonden we persoonlijk niet kunnen. Al hadden ze die mensen een gratis drankje aangeboden of zo… Anders hadden ze het gewoon niet hoeven te vermelden en kon er ook niemand een opmerking over maken.
Image00015
Passeerden ook nog de reveu: Samson en Gert, Gert met zeg eens euh, de meisjes van K3, Dana Winner, Laura Lynn, Lindsey, Get Ready, de Romeo’s en vele anderen.Een echte Bart Peeters zette gans het sportpaleis in vuur en vlam met zijn lied jurylid gewijs (lepeltjesgewijs). dit verwijzend naar zijn deelname als jurylid bij de voice. Naar het einde toe werd er ook nog gepoogd een record te breken dat ei zo na mislukte. Voor de vele fans was het een gezellig, ontspannen avondje uit en zij kijken alvast uit naar de volgende editie. We houden je op de hoogte!
Image00095