Fried Ringoot kiest Koetshuis voor première nieuwe theater zaalshow

Fried Ringoot, theatermaker uit Lennik, beleeft spannende dagen want overmorgen(donderdag 12 mei) gaat zijn nieuwste theater zaalshow in première. Als locatie werd gekozen voor het Koetshuis in Roosdaal. De locatie in Roosdaal is niet toevallig gekozen. De eerste theater zaalshow van Fried ” En?… Alles goed?” ging immers ook daar in première. Dus van toeval kan zeker niet gesproken worden. Ook is het voor Fried een beetje “thuiskomen” want ondertussen woont deze duivel doet al reeds een jaar aan zee. Maar zijn streek en zijn vrienden van het Pajottenland vergeet hij zeker niet.

Ondertussen zijn we vier jaar verder en tussen de voorstellingen door van zijn eerste show, dacht Fried reeds aan een vervolg. En dat vervolg is er nu en kreeg als toepasselijke titel:”En Wat Nu?” mee. Net als de eerste show zal het weer volop genieten zijn in de gekende “Friediaanse stijl” met een lach en een traan, emotioneel, maar steeds zelf relativerend. En je kan er van op aan ook deze keer zal hij geen enkel onderwerp uit de weg gaan en bestaan er geen taboes.
Image00001
Meer dan 20.000 mensen zagen de eerste voorstelling…’beleefden’ ze in hart en ziel. Een rollercoaster van emoties met vooral een grote dosis ‘hartelijk’ lachen!! Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat het er dit keer niet minder zullen zijn. Overal waar Fried komt weet hij steeds weer de mensen te beroeren en willen of niet maar door zijn innemendheid en eerlijkheid wordt je gewoon fan. Ook in school middens is hij een welkome gast want ook voor scholen geeft hij voorstellingen.
Image00003
Wie overmorgen de show nog wil bijwonen zal zich wel moeten haasten. We vernamen dat er ondertussen maar een 30-tal kaartjes meer voor handen zijn, dus haasten is de boodschap. Verschillende collega streekartiesten zoals Willy Sommers (Willy en Cindy zijn hevige fans), Nicky Jones, Herbert Verhaeghe, Benny Michiels, Bart en nog anderen zullen er bij zijn. Ondertussen heeft Fried al twee succesvolle try-outs gespeeld van de nieuwe zaalshow in Westerlo en Mol.
Image00002

Nog wat praktisch informatie:

De show begint donderdag om 20u in GC Het Koetshuis te Roosdaal en voor kaartjes kan je terecht bij vg events (Gino Vanhamme) op het nummer +32 470.34.90. Wil je een voorstelling organiseren voor je vereniging,school of bedrijf dan kan je steeds terecht op www.friedtheater.be daar vind je alle inlichtingen alsook filmpjes en foto’s van voorgaande optredens.