De Loge brengt u naar een nooit gezien hoogtepunt

0
1398
de loge

de logeHet is bijna carnaval en de Aalstenaar krijgt er warm van. Aalst carnaval is het hoogtepunt voor De Loge. The Sky is the limit : De Loge gaat voor niets of niemand uit de weg, geen uitdaging te groot en geen brug te hoog!! Dit jaar is the Sky echt “The Limit”

Geïnspireerd door de megalomane projecten en vernieuwingen in Aalst hebben ze enkele elite Aalstenaars kunnen overtuigen om met carnaval een deel van hun fortuin te delen met het Aalsterse publiek. Dat met geld alles kan en mogelijk is daarvan kan u tijdens de stoet bevoorrecht getuige zijn!

Als rasechte mannen groep hebben ze al meermaals bewezen het publiek te kunnen amuseren en entertainen. Dat dit vooral bij de vrouwen in de smaak valt behoeft geen twijfel… Dus vrouwen.. verwacht van de mannen van De Loge dit jaar niets minder… in tegendeel… … Met een beetje geluk bent U één van de gelukkigen en brengen zij u naar een nooit gezien hoogtepunt…. De Loge geeft je vleugels !!

Jammer voor de andere groepen maar voor het hoogtepunt van de stoet moet je er dit jaar vroeg bij zijn.. nr. 26 : “De Loge”