Nieuw model voor Audi Vorst

0
443
auto

autoNieuw model voor Audi Vorst

Minister van Financiën Johan Van Overtveldt reageert zeer verheugd op het nieuws, dat ondertussen ook bevestigd werd aan het kabinet:

“De beslissing van Audi is belangrijk, omdat de voorbije jaren de negatieve berichtgeving uit de sector overheerste. Duizenden banen gingen daarbij verloren. Nu is er perspectief op forse investeringen en jobs. En dat binnen een belangrijk segment van de markt naar de toekomst toe. Dat past perfect in de strategie van de regering om in te zetten op innovatie.

Ik heb de jongste maanden intensief overlegd met de directie van Audi. We hebben tijdens diverse overlegmomenten uitgebreide toelichting gegeven bij de diverse steunmaatregelen waarop Audi aanspraak zou kunnen maken bij een nieuwe investering in Vorst.

Ik ben dan ook heel erg verheugd dat we Audi hebben kunnen overtuigen van het verbeterde investeringsklimaat en van de troeven van de tax shift die de lasten op arbeid aanzienlijk verlaagt. Het herstelbeleid van de regering is gericht op het behouden en aantrekken van jobs.”