Ladies of soul featuring Natalia in Antwerpen

Ladies of soul featuring Natalia komen naar Antwerpen op 19 februari, dat konden we vernemen op de persconferentie afgelopen donderdag in de Lottosuite te Antwerpen. Het verhaal begint een jaar geleden toen Natalia voor het eerst uitgenodigd werd om mee te zingen met de Ladies of soul in Nederland. Onmiddellijk waren er plannen om hetzelfde te doen in vlaanderen. Omdat men niet wist hoe het project hier zou onthaald worden werd er gekozen voor de kleinere Lotto-Arena.
Image00018
In Nederland werd aanvankelijk uitgetest of Natalia wel in de show kon passen, want uiteindelijk was zij daar de vreemde eend in de bijt en kon men niet voorzien hoe en of deze formule wel zou aanslaan. Ook is Natalia niet zo bekend in Nederland en moest ze dan niet alleen afwachten of ze in de show zou passen maar ook of het Nederlandse publiek haar ging aanvaarden. Later bleek dat ze zich eigenlijk zorgen gemaakt had om niks want zowel het inpassen in de show als het aanvaarden door de Nederlanders verliepen vlekkenloos.

Vandaar dat er dit jaar een tweede editie geprogrammeerd werd en omdat het
z’on succes blijkt werd er dit keer gekozen voor het grotere Sportpaleis. De dames kijken er al vol verwachting naar uit! Natalia drukte er nogmaals op dat het geen show van haar betreft maar Ladies of soul met haar. Trouwens in gans de show zal maar 20% Natalia zitten (nummers van Natalia). Dat deze dames ondertussen echte vriendinnen zijn bleek overduidelijk op deze persconferentie.
Image00008
De Ladies of soul bestaan naast onze eigen Natalia, uit de Nederlandse zangeressen Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en saxofoniste Candy Dulfer. Deze vier dames vinden het trouwens “geweldig” om in Vlaanderen te mogen optreden samen met Natalia. Ze vinden de sfeer trouwens bij Vlamingen gans anders dan bij Nederlanders. Terwijl de Nederlanders er van in het begin de sfeer inbrengen, begint het in Vlaanderen wat gereserveerder. Maar naarmate het concert vordert wordt de sfeer uitbundiger en laten de Vlamingen zich echt gaan aldus de Nederlandse soul dames.
Image00021
Na het grote succes in de Lotto Arena in 2015 wijken de dames nu uit naar het Sportpaleis om er een nog groter publiek te trakteren op tal van mooie en verrassende pop- en soulnummers. Voor 2016 staan opnieuw drie concerten bij onze noorderburen op het programma echter zonder onze Natalia: op 12, 13 en 14 februari zal de Amsterdamse Ziggo Dome andermaal volledig vollopen. Deze vijf dames hebben niet alleen een grote voorliefde voor de soulmuziek, met “soul” wordt ook verwezen naar hoe zij elk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit demonstreren, dus voor soul liefhebbers zeker niet te missen!
Image00033
Verdere info:

LADIES OF SOUL FEATURING NATALIA 2016 – op vrijdag 19 februari om 20.30 uur in Sportpaleis Antwerpen. Kaarten: 30, 35, 40, 45 en 50 euro via www.sportpaleis.be en Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.) en www.teleticketservice.com.