Mannen van Akv Oeverboeft moeten kostuum zelf maken

oeverboeftNa 5 jaar mogen de mannen van Akv Oeverboeft hun kostuums zelf maken, want de vrouwen zijn het beu. Akv Oeverboeft is een 5de jaarsgroep die vooral bestaat uit jonge gezinnen.

Kindernamiddag in de carnavalswerkhallen bij akv Oeverboeft op zondag 17 januari vanaf 14u in hal 3

De kinderen paraderen al van jongs af aan mee in de stoet en worden zo naar jaarlijkse gewoonte ook betrokken bij de voorbereidingen. Daarom organiseren de carnavalsgroep “Akv Oeverboeft” een namiddag waarbij hun kinderen helpen bouwen aan de wagen. “En wie ons thema kent, weet dat dit een meer dan welkome hulp zal zijn.”

De mannen van Oeverboeft werden dit jaar immers door de dames gesommeerd om zelf hun kostuum te maken. De dames zijn het beu dat ze naast het huishouden en de zorg voor de kinderen ook nog eens alle kostuums moeten maken. En dit alles terwijl de mannen in de hallen zitten te ‘pintjelieren’ werken.

Of de mannen erin slagen een kostuum te fabriceren, ziet u bij Oeverboeft (met n° 43) in de stoet op 7 februari. Maar wie alvast graag een kijkje komt nemen hoe het de kinderen vergaat tijdens het plakken en verven is welkom op zondag 17 januari vanaf 14u in hal 3.