...

Deze 6 gaan door naar de finale van The Voice Kids

The Voice Kids finaleDeze 6 gaan door naar de finale van The Voice Kids

Op vrijdag 8 januari 2016 is het tweede seizoen van The Voice Kids toe aan haar apotheose. Dé grote finale waarin zes talenten de pannen van het dak zingen in de hoop de Voice van Vlaanderen onder de kids te worden. Nu de laatste Battles van team Sean gestreden zijn, zijn de zes finalisten bekend. Jens, Anke, Leeloo, Jasmine, Julie en Josefien: één van hen gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en met de mogelijkheid om een eigen single op te nemen.

De voorbije 7 weken reduceerden coaches Slongs Dievanongs, Sean Dhondt en Natalia het aantal talenten in hun team naar twee. Jens en Anke vertegenwoordigen in de finale team Slongs, Leeloo en Jasmine zingen voor coach Sean en Julie en Josefien gaan voor de overwinning van team Natalia. Op vrijdag 8 januari 2016 geven zij het beste van zichzelf in een spetterende show. Wie volgt winnares Mentissa op?

LEELOO EN JASMINE – TEAM SEAN

LEELOO EN JASMINE - TEAM SEAN

Leeloo Gilbert (12, Oostende)

Leeloo Gilbert (12, Oostende)

Leeloo Gilbert zong Daydreamer van Adele in de Blind Auditions en battelde samen met Romane en Aurelie op Superstition van Stevie Wonder. “Toen ik door mocht na de Blind Auditions was ik al sprakeloos, maar nu heb ik pas écht geen woorden.”

Jasmine McGuinness (13, Brugge)

Jasmine McGuinness (13, Brugge)

Jasmine McGuinness zong Radioactive van Imagine Dragons in de Blind Auditions en battelde samen met Kitana en Oscar op Summertime Sadness van Lana Del Rey. “Ik ben kei blij. En ik denk dat de finale gewoon nog 10 keer zo leuk gaat zijn als vandaag!”

JOSEFIEN EN JULIE – TEAM NATALIA

JOSEFIEN EN JULIE - TEAM NATALIA

Josefien Derijcke (9, Kalmthout)

Josefien Derijcke (9, Kalmthout)

Josefien Derijcke zong Fly Me To The Moon van Frank Sinatra in de Blind Auditions en battelde samen met Zita en Precious op Top Of The World van The Carpenters. “Ik ben gewoon super blij! Dat ik nu in de finale zit, dat is zo raar. Ik ga alles op alles zetten!”

Julie Tilborghs (13, Wuustwezel)

Julie Tilborghs (13, Wuustwezel)

Julie Tilborghs zong Thinking Out Loud van Ed Sheeran in de Blind Auditions en battelde samen met Britt en Sharmy op Not An Addict van K’s Choice. “Ik had dit gewoon écht niet verwacht. Ik heb super genoten en wil het in de finale nóg beter doen. En ik ga er ongelofelijk van genieten om daar op dat grote podium te staan.”

ANKE EN JENS – TEAM SLONGS

ANKE EN JENS - TEAM SLONGS

Anke Huysentruyt (14, Marke)

Anke Huysentruyt (14, Marke)

Anke Huysentruyt zong How You Remind Me van Nickleback in de Blind Auditions en battelde samen met Samuel en Kato op Flashlight van Jessie J en Rain van Ian Thomas. “Het voelt super goed om door te mogen naar de grote finale! Dit had ik echt niet verwacht.”

Jens Dolleslagers (14, Zelzate)

Jens Dolleslagers (14, Zelzate)

Jens Dolleslagers zong Wonderwall van Oasis in de Blind Auditions en battelde samen met Felix en Anton op Viva La Vida van Coldplay. “Ik kan het gewoon niet geloven. Het moet allemaal nog wat doordringen. Ik kijk ongelooflijk uit naar de finale!”

De volledige afleveringen van The Voice Kids kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.