...

DUO schiet eindejaarsactie op gang te Dilbeek

DUO schiet eindejaarsactie af op het gemeente huis van Dilbeek. De voorzitter nam het woord en na iedereen welkom te hebben geheten. Hij is ook verheugd zo ging hij verder dat na een stilstand van twee jaar er opnieuw een eindejaarsactie plaats vindt in Dilbeek. Deze eindejaarsactie loopt van 7 tot 31 December 2015. Op die manier hoopt DUO de eindejaarsfeesten meer luister bij te zetten en (nieuwe) klanten aan te trekken.

In Dilbeek kopen, krassen en winnen!

Dilbeek had al enkele jaren geen eindejaarsactie meer en vorig jaar was er zelfs geen kerstverlichting in de straten.
Dit jaar komt daar verandering in. Op vraag van de adviesraad lokale economie en van verschillende handelaars neemt DUO, de Dilbeekse Unie van Ondernemers en lokale UNIZO-afdeling, de organisatie van de eindejaarsactie voor zijn rekening.
Daarnaast zorgt de gemeente Dilbeek terug voor kerstverlichting in de straten.

Actie met krasloten.
Als u in Dilbeek en bij de deelnemende handelaars koopt, ontvangt u tijdens de periode van 7 tot 31 december, krasloten. U hoeft enkel te krassen en u weet onmiddellijk of u gewonnen hebt.
Verschijnt er bijvoorbeeld 5 euro dan kunt u dit kraslot als waardebon van 5 euro gebruiken bij een volgende aankoop bij één van de deelnemende handelaars.

Vanaf dag één al winnaars.
Dankzij het gebruik van krasloten weet u onmiddellijk na uw aankoop of u gewonnen hebt. U moet het einde van de actie niet afwachten om te weten of u gewonnen hebt.

Geldig bij alle deelnemende handelaars.
Om het u gemakkelijk te maken, mag u, als u een bedrag hebt gewonnen, dit als waardebon bij elke deelnemende handelaar indienen. Het is uiteraard sympathiek om terug te gaan naar de handelaar die u het winnend lot heeft uitgereikt.

Veel winnaars.
Bij deze eindejaarsactie is er geen grote prijs met slechts één winnaar maar er zijn wel vele kleine prijzen te winnen waardoor er veel winnaars zullen zijn.

Periode
De actie loopt van van 7 tot 31 december 2015 en de winnende krasloten kunnen tot 15 februari 2016 bij de handelaars als waardebon gebruikt worden.

De lijst van de deelnemende handelaars vindt u terug op www.duodilbeek.be/eindejaarsactie

Image00001