Stan Van Samang is en blijft publiekslieveling

stan van samangStan Van Samang is en blijft publiekslieveling nummer 1. Na vijf concerten in de Lotto Arena loopt het ook storm voor zijn intiemere theaterconcerten in Gent en Hasselt. Om de grote vraag naar kaarten verder te kunnen beantwoorden, krijgt Capitole Gent er een derde concert bij. Ook vrijdag 22 april deelt Stan zijn liefde voor muziek met zijn publiek.

Het succes blijft toenemen voor Stan Van Samang na de grote indruk die hij maakte tijdens ‘Liefde voor Muziek’ dit voorjaar. Het vtm-programma bracht zijn carrière in een stroomversnellling. Dat vertaalde zich in hoge verkoopcijfers: begin mei prijkte Stan met zes singles tegelijk in de Ultratop 50, iets wat nooit eerder sinds de start van de hitparade in 1952 was vertoond. Dat de liefde wederzijds is, bewees Stan met zijn album ‘Liefde voor publiek’, dat zich meteen naar de top katapulteerde en inmiddels goed is voor triple platina. Stan schreef en zong ook de titelsong ‘Lucky Me’ voor de Vlaamse film ‘Wat mannen willen’ van Filip Peeters en hij mag het Rode Neuzen Dag-lied 2016 vertolken.

Bij de uitreiking van de Zomerhits van Radio 2 sleepte Stan Van Samang maar liefst 3 awards in de wacht: die voor Beste zanger, Beste Nederlandstalig nummer (‘Goeiemorgend, Goeiendag’) en dé Zomerhit (‘Een ster’). Onlangs ging hij naar huis met de Story Awards voor Beste zanger en Man van het jaar.

Eén concert in de Lotto Arena begin oktober werden er uiteindelijk vijf. Inmiddels is ook ‘Stan Van Samang in ’t Groot’ op 26 november 2016 in het Sportpaleis in verkoop gegaan en raakten zijn theaterconcerten in Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt nagenoeg volledig uitverkocht. Late beslissers krijgen nog een kans: Stan zal zijn liefde voor muziek ook op 22 april delen in Capitole Gent.

Stan Van Samang drie keer in Capitole Gent. Er is een extra show op vrijdag 22 april