Eerste Vlaamse jobmatch voor ingenieurs en technische bachelors

f3eaa3f2-c490-4893-8cde-9c593a6f716dWerkgevers staan te popelen om deel te nemen aan Vlaamse jobmatch voor ingenieurs van VDAB op 5 november 2015. Op donderdag 5 november organiseert VDAB de eerste Vlaamse jobmatch voor ingenieurs en technische bachelors in ’t Bauhuis in Sint-Niklaas.

De voorbije jaren werden er kleinere provinciale jobbeurzen georganiseerd, maar nu bundelen we de krachten over de provincies heen.

Eén week nadat VDAB de oproep lanceerde naar Vlaamse bedrijven om in te schrijven voor deze jobbeurs waren al meer dan de helft van de standplaatsen gereserveerd. De nood aan technische profielen is immers heel groot in Vlaanderen en de interesse bij de bedrijven is dan ook enorm.

VDAB mikt met deze beurs op een ruim publiek van werkzoekenden: pasafgestudeerden die op zoek zijn naar een eerste werkervaring en zelf laatstejaarsstudenten die al eens willen checken wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. Maar de beurs is er zeker ook voor meer ervaren ingenieurs en technici die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarom loopt de beurs van 15 tot 19 uur, zodat geïnteresseerden ook na hun werk kunnen langskomen.

Naast een kennismaking met verschillende bedrijven en hun vacatures, kunnen de bezoekers ook sollicitatietips krijgen van de aanwezige VDAB-coaches.
De jobmatch is vrij toegankelijk voor alle technische profielen.

Voor geïnteresseerde bedrijven is snel zijn de boodschap, eens de maximum capaciteit bereikt is worden de inschrijvingen afgesloten. Meer informatie is te vinden op: vdab.be/jobmatchingenieurs