Haaltert – Cafe Chantant terug van weggeweest

Haaltert – Café Chantant: terug van weggeweest

In het verleden organiseerden het Davidsfonds Kerksken-Heldergem met groot succes een aantal café chantants, niet in het minst door de muzikale kwaliteiten van de familie D’Hondt. Op vraag van heel wat mensen, hernemen we deze traditie en het zal er stevig aan toe gaan zegt de organisatie.

Voor de zang en begeleiding ging het Davidsfonds Kerksken-Heldergem opnieuw op zoek in eigen rangen. Ze vonden de blue grass groep “Secret Stills” van de gebroeders Minnaert bereid voor de gelegenheid hun repertoire aan te passen. Als ‘Ondergrondsen Drippel’ brengen ze een programma met als titel ‘ In Vlaanderen en daarbuiten’. Het bevat zowel authentieke liedjes uit Heldergem, Kerksken en de Denderstreek, als uitstapjes naar de rest van Vlaanderen en daarbuiten.

Zowel oude als meer recente meezingers passeren de revue, en een aantal gastzangers zegden reeds hun medewerking toe. Het publiek krijgt de teksten en kan naar hartenlust meezingen.

Praktisch: HOC Heldergemstraat 136, Heldergem ( geen problemen met toegankelijkheid tijdens de werken), vrijdag 23 oktober om 20 uur, Bijdrage: €7 leden df, €9 niet-leden. Info en reservatie: df-kerksken-heldergem@telenet.be 053 83 60 15

cafe chantant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here