Jonas Van Geel naakt ?

jonas van geel foto vtmJonas Van Geel naakt ? Dat zal afhangen van het aantal likes op zijn Face-book pagina want bij 100.000 liks gaat Jonas en zijn crew uit de kleren. Niet dat we staan te springen om Jonas naakt te zien, maar we lanceren toch deze oproep om zijn vrouwelijke fans niet teleur te stellen. Dus allemaal liken op de pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel)

Jan Mulder, Luk Alloo en Slongs Dievanongs rappen en trappen vandaag tijdens de uitzending van Jonas & Van Geel om 21.10 bij VTM

Stijlicoon, Anderlecht-icoon en icoon van de perfect geïntegreerde Hollanders: Jan Mulder steelt de harten van iedereen. Hij komt vertellen over de dwanger in elk van ons en Jonas & Van Geel laat hem op woensdag 7 oktober nog één keer genieten van een ouderwetse Club Brugge vs Anderlecht. In een penalty shoot-out neemt hij het samen met zijn oude kompaan Jean Trappeniers op tegen Brugge-supporter Luk Alloo en voormalige Brugge-spits Wesley Sonck.

Maar Luk Alloo komt niet alleen penalty’s trappen. In een therapeutische sessie probeert Jonas hem te verlossen van zijn grootste angst: slangen. Minder therapeutisch maar puur voor de fun neemt de presentator hem nog één keer mee voor een dagje onvervalst Sterren en Kometen-plezier.

Slongs Dievanongs kan rappen en zingen, rijmen en dichten zonder haar g*t op te lichten. In een spetterende rap-battle laat zij samen met Jonas het beste zien wat de hiphop in het Nederlandstalige taalgebied de laatste jaren heeft voortgebracht. En ze gaat even dieper in op het thema van de vagina.

En Jonas Van Geel heeft nog een leuke verrassing in petto: de kijker kent Rani nog niet maar daar zal snel verandering in komen. Dit meisje van 17 wordt tot haar eigen verbazing voor één dag de rechterhand van Jonas na een stiekem mailtje van haar vriendin.

Foto: VTM