Open Bedrijvendag – Sportpaleis en de Lotto Arena

open bedrijvendagOpen Bedrijvendag 2015 – De Sportpaleisgroep neemt dit jaar deel aan Open Bedrijvendag en stelt in Antwerpen de deuren van het Sportpaleis en de Lotto Arena wagenwijd voor je open!

Hoe zien de grootste evenementenzaal van het land en haar kleinere evenbeeld eruit zonder publiek?
Wat speelt zich voor en na een evenement af achter de schermen?
Hoe leiden Sportpaleis en Lotto Arena het verkeer naar en van de zalen in goede banen?
Hoeveel mensen zijn er actief om de bezoekers van beide zalen een fijne avond te bezorgen?
Hoe is het Sportpaleis, dat in 1933 zijn deuren opende, uitgegroeid tot de Sportpaleisgroep met 7 zalen in 4 steden?
Welke investeringen werden gedaan om concerten in de beste akoestische omstandigheden te laten plaatsvinden?
Waar worden de dranken voor de togen gestockeerd?
Hoe staat de Sportpaleisgroep in voor de veiligheid van zijn bezoekers?
Hoe en waar worden artiesten en VIPS ontvangen?
Hoe snel raken de zalen na afloop van een evenement weer schoongemaakt?
Ben je een even goede shotter als de basketters van Port of Antwerp Giants, die in de Lotto Arena hun thuishaven hebben?

Op deze en nog heel wat meer vragen krijg je een antwoord op zondag 4 oktober van 10 tot 16.30 uur (we sluiten uitzonderlijk een halfuur vroeger dan andere bedrijven om het concert van die avond in de Lotto Arena niet in het gedrang te brengen).

Deze Open Bedrijvendag vindt plaats enkele uren nadat Studio54 in het Sportpaleis zijn deuren sloot en tussen de concerten in van Stan Van Samang in de Lotto Arena. Ideaal dus om het reilen en zeilen van beide evenementenzalen van dichtbij mee te maken.

Praktisch

Het parcours dat wordt uitgestippeld van Lotto Arena via Sportpaleis naar backstage en Hospitality Center is niet geschikt voor minder mobiele bezoekers, rolstoelgebruikers en bezoekers met kinderwagens.

Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Wie toch met de auto tot aan de zalen wil rijden, kan gebruikmaken van de parkings Vaart en Sport. Vanaf 16 uur moet er betaald worden om te parkeren door het concert van Stan Van Samang die avond in de Lotto Arena.

Voka Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en vindt telkens plaats op de eerste zondag van oktober. Honderden bedrijven stellen die dag samen hun deuren open en gunnen het grote publiek zo een blik achter de schermen.