Vast internet thuis via het Mobistar 4G-netwerk

mobistarMobistar lanceert Easy Internet @home: vast internet thuis via het Mobistar 4G-netwerk

Mobistar lanceert vandaag Easy Internet @home, een gemakkelijke oplossing om thuis van alle voordelen van vast internet te kunnen genieten dankzij het mobiele 4G-netwerk van Mobistar. Daarmee beantwoordt Mobistar aan de vraag van de consument die thuis regelmatig internet gebruikt voor de basisdingen en dus geen nood heeft aan een vast internetabonnement met flink wat datavolume om bijvoorbeeld te downloaden. Vanaf nu kan hij immers profiteren van alle voordelen van vast internet dankzij een comfortabele 15GB aan datavolume voor slechts 15€ per maand.

Dankzij de zeer goede indoorkwaliteit (80% van de bevolking heeft een prima dekking binnen) en de snelheid van het 4G-netwerk van Mobistar kunnen klanten vanaf nu ook thuis zorgeloos surfen dankzij Easy Internet @home. Deze telecomoplossing bestaat uit een wifi-modem en een abonnement van 15GB mobiele datavolume per maand.

Hoe werkt het? Just plug & play
Heel gemakkelijk. Dankzij de SIM-kaart die in de wifi-modem gaat, kan de gebruiker de box snel en gemakkelijk verbinden met het mobiel 4G-netwerk van Mobistar. Daarna kan hij er een computer, tablet of smartphone mee laten connecteren en kan het surfen beginnen.

Weekendje naar zee? Dan kan de modem gewoon mee de koffer in om op vakantie zorgeloos verder te kunnen surfen, eender waar in België trouwens. De enige vereiste is de aanwezigheid van een Mobistar 4G-netwerk en een stopcontact om de modem in te pluggen en zo een goede connectie te garanderen. Bovendien kunnen zowel familie als vrienden zonder problemen mee op het netwerk via wifi of zelfs via ethernet.

Mobistar spreekt met deze oplossing klanten aan die internet gebruiken voor de basisdingen zoals opzoekwerk, e-banking, online aankopen en sociale media. Het abonnement is niet geschikt voor intensief gebruik (het downloaden van zware beelden of video’s bijvoorbeeld).

15GB voor €15 per maand
Ease Internet @home kost €15 per maand en geeft daarmee recht op 15GB mobiele data (upload en download). Smsen en telefoneren zitten niet in het pakket evenals roaming.

De wifi-modem kost bij aankoop €29 indien de klant een Easy Internet @home abonnement voor 12 maanden afsluit. Belangrijk om weten is dat de SIM-kaart bij de Mobistar-modem hoort en niet past in een GSM, tablet of andere modem.

Easy Internet @home is beschikbaar vanaf 1 oktober 2015 in alle Mobistar Shops. Dit aanbod is beperkt tot 10.000 gebruikers.

Meer info vind je op www.mobistar.be/easyinternetathome
Details aanbod Easy Internet @home:
• Prijs: €15 per maand
• Surfvolume: 15GB
• Maximale surfcapaciteit: 25MB/sec
• Modem: HUAWEI B310
• Eenmalige verkoopprijs: €129 of €29 indien abonnement van 12 maanden)
• Compatible met 4G (LTE Cat.4)
• Wifi 802.11 b/g/n
• Tot 32 gebruikers gelijktijdig op het netwerk
• 1 Gigabit Ethernet poort