...

Eerste borstvoedingswinkel in West-Vlaanderen

buikMAMADO, de eerste borstvoedingswinkel in West-Vlaanderen opent de deuren voor mama’s die willen genieten van het leven én borstvoeding.

Maak kennis met de allereerste borstvoedingswinkel in West-Vlaanderen: MAMADO. Een plek zonder geitenwollen sokken, maar alles voor de hippe en trendy mama die wil genieten van het leven én borstvoeding.

100 % puur mama

“MAMADO ondersteunt en moedigt borstvoeding aan. Onderzoek toont dat borstvoeding de meest gezonde en duurzame voeding is voor jonge baby’s, maar uit eigen ervaring weet ik dat dit geen evidente keuze is. Wie voor borstvoeding kiest, verdient daarom alle steun. Want een baby aan de borst is heus niet allemaal rozengeur en maneschijn. Bij MAMADO helpen we jonge mama’s wegwijs in een ruim aanbod van hedendaagse producten met één doel: van borstvoeding een positieve en aangename ervaring maken. Zo genieten jonge, hippe mama’s ten volle van het leven, hun borsten en hun baby”, vertelt Lies Roelens, mama van Felix (1,5) en zaakvoerster van MAMADO.

“Voor jonge, hippe mama’s die 100% van het leven, hun borsten en hun baby genieten.”

9 maanden, plus extra

MAMADO wil in de eerste plaats een luisterend oor zijn. Met advies over hulpmiddelen, doorverwijzing naar vroedvrouwen of moed voor jonge mama’s, maar ook met eigentijdse producten en hippe mode. Van sexy of praktische borstvoedingsbeha, trendy kledij, vrouwvriendelijke kolfmachines, verzorgingscrèmes, kindvriendelijke sierraden tot aangepaste nachtkledij en badmode. In MAMADO halen hippe mama’s hun hart op. Zowel voor, tijdens, of na de zwangerschap. Accessoires, een aanspreekpunt en informatieve boeken maken het aanbod compleet. “Tijdens mijn zwangerschap en borstvoedingsperiode heb ik me suf gezocht achter praktisch advies, vrouwvriendelijke hulpmiddelen en hippe borstvoedingskleding. MAMADO bespaart andere mama’s die zoektocht”, aldus Lies.

“Borstvoeding moet een comfortabele en aangename keuze zijn met positieve herinneringen. Dat willen we helpen waarmaken.”

Mama Relax

De nieuwe zaak in de Roeselaarse Wallenstraat opent op woensdag 30 september zijn deuren en valt op door zijn strak, trendy en uitnodigend interieur. Op maat voor jonge moeders. Want met Mama Relax is er een aparte zithoek waar mama’s in alle rust en privacy hun kind trakteren op natuurlijke melk. Prettig! Een zicht op de binnentuin, een verzorgingskussen en kinderhoekje voor broer of zus maken de ervaring compleet. “Borstvoeding moet een comfortabele en aangename keuze zijn met positieve herinneringen. Dat willen we helpen waarmaken.”

www.mamado.be