...

De zonnigste scheurkalender van 2016

liesDe zonnigste scheurkalender van 2016! – 366 dagen zonder zagen, ken je dat gevoel ?

Beleef de pure power van positiviteit. Maandagmorgen 7 uur. De wekker gaat. Het regent. De hond moet er nog uit. De deadline dringt. De kinderen moeten worden overhoord. De radio-stem vertelt over nieuwe gevechten. En eigenlijk wil je terug onder de dekens.

Ken je dat gevoel?

Uit onderzoek blijkt dat een op de vier Belgen kans maakt op een burn-out. Maar liefst 41% van de mensen klaagt over emotionele uitputting. Ze missen een lichtpunt in hun dagelijks bestaan. Werkdruk en relatiestress zijn de belangrijkste oorzaken van de grauwsluier die over mensen valt.

Na negen jaar carriere maken in de juridische wereld raakte ook Lies Deboiserie op de rand van een burn-out. ‘Ik stelde geen grenzen, ik durfde geen nee te zeggen. En luisteren naar mijn lichaam? Daar had ik geen tijd voor.’

Thuis werd ze gedwongen anders naar haar leven te kijken. En ze merkte dat ze behoefte had aan zon in haar donkerste dagen. ‘ Het hoefde niet veel te zijn. Maar iets waardoor de dag minder zwaar zou zijn. ‘

Het resulteerde in een carriereswitch. Ze las Louise Hay, werd life-coach en bruiste van pure positiviteit. En dat is iets wat ze iedereen gunt.

Een scheurkalender die dagelijks de zon laat schijnen, hoe grauw de maandagmorgen ook is.

Een unieke kalender die spettert en straalt. Met eigen quotes, oefeningen en talloze tips om de dag lichter te leven en om van elke dag te genieten.

Maak van 2016 jouw jaar. Wees gelukkig met wie je bent en deel je geluk met anderen!

Dat is de #366dagenzonderzagen- scheurkalender. De kalender is de peptalk waar je naar snakte. Het zijpad in het gras. Life-coach en enneagramtrainer Lies Deboiserie is de vlinder die op jouw schouder zit, zolang je haar daar wilt hebben.

En dat is nu in elk geval 366 dagen. Reserveer een scheurkalender – Beschikbaar op 08-10-2015

zonderzagen