...

Isolde Lasoen en haar Bens te gast in CC Asse

cc asseOp donderdag 24 september zijn Isolde Lasoen en haar Ben’s te gast in Cultuurcentrum Asse. Lasoen is beter bekend als de drumster bij Daan (Stuyven). Met Les Bens vormt ze een gelegenheidsgroep die middels een eigen CD en een concerttournee ondertussen vaste voet onder de grond heeft gekregen. Het viertal brengt covers uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Werk van France Gall en Gainsbourg maar ook van Ella Fitzgerald, The Kinks en Sonny & Cher. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ccasse.be en T 02/ 456.01.60.

Isolde et les Bens is de gelegenheidsgroep van Isolde Lasoen, bekend als drumster bij Daan, The Happy, The Wodads, enz

Isolde zingt en drumt, en wordt begeleid door een paar van haar lievelingsmuzikanten, “toevallig” allemaal met de naam Ben.

Naast eigen songs (radiohit ‘Aluminium folie’) brengt ze covers uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Werk van France Gall en Gainsbourg maar ook van Ella Fitzgerald, The Kinks en Sonny & Cher. ‘Schone liedjes’ vol nostalgie en charme.

Een eerste CD-EP (- l’Inconnu -) verscheen intussen in oktober 2014.

Op donderdag 24 september zijn Isolde et Les Bens te gast in het Oud Gasthuis.

Een ongedwongen, gezellige avond waarbij het publiek, naast de muziek, ook kan genieten van een drankje en een bordje tapas.

De line-up:

Isolde Lasoen (drums en lead vocal)
Ben Van Camp (gitaar)
Ben Brunin (contrabas)
Ben Vermeir (keyboards)

Meer info over de programmatie in CC Asse: