Opnieuw aanhangwagen van N-VA uit Lebbeke gestolen

aanhangwagenHet N-VA bestuur uit Lebbeke is terug het slachtoffer geworden van een diefstal. Deze keer is de aanhangwagen met materiaal voor hun Spaghettizwier gestolen.

Andermaal is dit een flinke tegenslag voor de N-VA Lebbeke. De aanhangwagen van voorzitter Dominique De Jonghe, geladen met materiaal voor de Spaghettizwier van vandaag 19.9.2015, werd deze nacht gestolen. Ook vorig jaar werd een aanhangwagen, eigendom van N-VA raadslid André Segers gestolen in de aanloop van de verkiezingen. Deze wagen was toen voorzien van propagandamateriaal van Goedele Uyttersprot (volksvertegenwoordiger)en An Vervliet (provincieraadslid).

Dominique De Jonghe:” De schade is aanzienlijk. De aanhangwagen is van een groot type en voorzien van een dekzeil. Hij was amper één jaar oud.

Gisterenavond werd hij geladen met materiaal, zoals een N-VA-tent, tafels, “strandvlaggen”,… voor de Spaghettizwier van N-VA Lebbeke.

Deze ochtend werd hij gestolen te Wieze. Er werd uiteraard klacht neergelegd bij de politie. Dit is de tweede keer op anderhalf jaar tijd dat wij het slachtoffer zijn van een dergelijke diefstal.”

De jaarlijkse Spaghettizwier van N-VA Lebbeke, die dient om de werkingskosten van de afdeling te betalen en inzonderheid van het huis-aan-huisblad ’t Wielebelleke, zal evenwel geen hinder ondervinden van deze diefstal.

Dit jaar werd er een voorafname van de winst gedaan om azalea’s aan te kopen ten voordele van “Kom op tegen Kanker” waarmee de tafels zullen opgefleurd worden.