Drugbegeleider ook op autoloze zondag in Haaltert

verslavingPISAD is aanwezig op AUTOLOZE ZONDAG HAALTERT.

De drugbegeleider PISAD regio Haaltert is op zondag 20/09/2015 aanwezig met een interactieve preventiestand. Bezoekers kunnen er terecht voor informatie en een psychosociale babbel. Tevens kunnen ze er kennismaken met het thema ‘alcohol en drugs in het verkeer’. Op de preventiestand zullen ook infoflyers te vinden zijn over de verschillende thema’s die met genotmiddelengebruik te maken hebben.

Over PISAD
PISAD is het Provinciaal Interbestuurlijk Samenwerkingsverband voor de Aanpak van Drugsmisbruik.

PISAD heeft als doel bij te dragen tot het onder controle krijgen van het gebruik van legale en illegale drugs, het voorkomen van het misbruik van legale en illegale drugs en het stoppen van het gebruik van illegale drugs. PISAD wil verslaving een halt toe roepen. Een verslaving is geen zeldzaamheid en komt voor in alle lagen van de bevolking sinds het ontstaan van de mensheid.

PISAD biedt gratis hulpverlening aan aan de inwoners van de steden en gemeenten die bij PISAD zijn aangesloten, waaronder ook Haaltert. Inwoners van Haaltert kunnen voor alle vragen over (vermoeden van) gebruik van genotsmiddelen, alcohol, drugs, energiedranken … bij PISAD terecht.

Lees ook op www.verslaving.net de problemen van een verslaving