Steve Jobs in de bioscoop

steve jobsVanaf 6 januari 2016 Steve Jobs in de bioscoop

Steve Jobs speelt zich af gedurende drie iconische productlanceringen en eindigt in 1998 ten tijde van het onthullen van de iMac. De film neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie en laat een intiem portret zien van de briljante man die in het epicentrum van de veranderingen staat.

Steve Jobs is geregisseerd door Academy Award® winnaar Danny Boyle en geschreven door Academy Award® winnaar Aaron Sorkin. Het script is gebaseerd op Walter Isaacson zijn best-seller biografie over de Apple oprichter. De producers zijn Mark Gordon, Guymon Casady van Film 360, Scott Rudin, Danny Boyle en Academy Award® winnaar Christian Colson.

Michael Fassbender speelt de titelrol van Steve Jobs, de baanbrekende oprichter van Apple. Academy Award® winnares Kate Winslet schittert als Joanna Hoffman, het voormalige hoofd Marketing van Macintosh. Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple, wordt gespeeld door Seth Rogen en Jeff Daniels is te zien als voormalig Apple CEO John Sculley. Katherine Waterston is te zien als Chrisann Brennan, de ex-vriendin van Jobs, en Michael Stuhlbarg speelt Andy Hertzfield, een van de oorspronkelijke leden van het Apple Macintosh development team.

Bekijk de allerlaatste trailer van Aaron Sorkin en Danny Boyle’s #SteveJobs met Michael Fassbender, Seth Rogen en Kate Winslett. Vanaf 6 januari 2016 in de bioscoop

Geregisseerd door: Danny Boyle
Geschreven door: Aaron Sorkin

Met:
Michael Fassbender

Kate Winslet

Seth Rogen

Jeff Daniels

Katherine Waterston

Michael Stuhlbarg