Hoofdrolspelers in Sneeuwwitje, de sprookjesmusical bekend

Anne Van Opstal en Thomas Van Goethem is het gedroomd sprookjeskoppel in ‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’

Na ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ mag jong en oud zich weer opmaken voor een betoverende sprookjesmusical. Tijdens de kerstvakantie wordt het verhaal van Sneeuwwitje gebracht in een gloednieuwe, verrassende familiemusical met een Vlaamse cast.

‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is het mooiste sprookjeskoppel van het land?’ Daar moest de spiegel niet lang over nadenken. Trots kunnen we aankondigen dat Anne Van Opstal en Thomas Van Goethem – na ‘Doornroosje’ – opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen. Anne is geboren om Sneeuwwitje te spelen, Thomas mag haar als knappe jager redden van de eeuwige slaap.

Met ‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ zetten Music Hall en Van Hoorne Entertainment de mooie sprookjestraditie van de voorbije jaren verder. ‘Doornroosje’ was een schot in de roos en vorig seizoen liep de kaartenverkoop van ‘Assepoester’ net zo hard als een op hol geslagen pompoenkoets. Beide sprookjesmusicals speelden voor volle zalen, en er moesten extra voorstellingen ingelast worden om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Net als zijn voorgangers wordt ‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ – mee dankzij de leuke liedjes en hilarische humor – opnieuw een totaalbelevenis, zowel voor de allerkleinsten, hun ouders als grootouders. Iedereen mag meezingen en meedansen, en er zijn tal van extra’s, zoals de verkleedwedstrijd en een uitgebreide meet & greet na de voorstelling. ‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ wordt zo de mooiste en meest interactieve familievoorstelling van het seizoen.

HET SPROOKJE:
Er was eens een mooi prinsesje dat Sneeuwwitje werd genoemd. Een prachtig meisje dat door iedereen werd aanbeden. Maar haar ijdele stiefmoeder was jaloers op Sneeuwwitjes schoonheid en bedacht een list om voor altijd van haar af te geraken. Sneeuwwitje kon echter net op tijd ontsnappen en vluchtte het bos in. Na er enkele dagen te hebben rondgezworven, kwam ze bij een klein huisje. Kon ze hier veilig zijn voor de gemene plannen van haar ijdele stiefmoeder? Of zou de toverspiegel haar schuilplaats verraden?

sneeuwwitjeAnne Van Opstal – Sneeuwwitje
Na haar hoofdrol in ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ verdiept Anne Van Opstal zich in het bos tussen de dwergen als Sneeuwwitje. Anne studeerde Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en speelde sindsdien in onder andere ‘Cabaret’ (ensemble), ‘Dans der Vampieren’ (Sarah), ‘Fiddler on the Roof’ (Hodel) en ‘Doornroosje, de musical’. Op tv was ze onder meer te zien in ‘De Sint komt thuis’ (VTMKZOOM) en ‘Connie & Clyde’ (VTM).
7585b9e9-8ed3-4430-b237-26acfabd9fb3Thomas Van Goethem – Jager
Thomas studeerde Woordkunst en Drama aan het Lemmensinstituut in Leuven en kan bogen op heel wat musicalervaring. Hij speelde onder meer in ‘Pinokkio’, ‘Kuifje – De Zonnetempel’, ‘Suske & Wiske’, ‘The Sound of Music’, ‘Doornroosje, de musical’ en ‘Assepoester, de musical’. Thomas was al geregeld op televisie te zien in onder meer ‘Booh!’, ‘De vijfde boog’ en ‘Spring’. Hij staat vaak op het podium met de Ketnetband en trad ook op tijdens de Disney Channel Tour.
Tickets & info ‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’: www.musichall.be