De temperatuur stijgt in de derde auditieshow van K3 Zoekt K3

k3zoektk3_s1_afl03_011De temperatuur stijgt in de derde auditieshow van K3 Zoekt K3 op vrijdag 18 september 2015 om 20.35

“Je kwam, je zag en je overwon”, luidde het vorige week toen jurylid Kristel de auditie van Lauren De Ruyck moest beoordelen. Evenveel lovende woorden waren er voor Nora Gharib, die samen met de Nederlandse Lisa, Danique, Silke en Jantien doorstoot naar de bootcamp van K3 Zoekt K3. Opnieuw waren meer dan een miljoen kijkers op de afspraak, goed voor een marktaandeel van 50% (VVA 18-54, alle cijfers live +4). In de derde auditieshow op vrijdag 18 september 2015 voelt een nieuwe groep kandidaten de zenuwen door het lijf gieren en gaat de temperatuur in de studio flink de hoogte in.

Zenuwen, daar kunnen Laurien (21) en Sandrien (30) Van der Sypt over meespreken. De zussen uit Lokeren zijn twee handen op één buik en gooien zich vrijdag samen in de strijd. “Het was de bedoeling om enkel mijn zus in te schrijven”, vertelt Sandrien terwijl ze onder een blakende zon haar auditie afwacht. “Maar zij wou niet deelnemen als ik mezelf ook niet zou inschrijven. Dus hebben we allebei de stap gewaagd.” Sandrien probeert de zenuwen onder controle te houden tijdens I Love You Baby, Laurien hoopt de jury te overtuigen met Toveren.

k3zoektk3_s1_afl03_002

Annelore Haesevoets (20) uit Wijer is net afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, maar droomt ervan om op een podium te staan en mensen blij te maken met muziek. Toen ze een tijdje geleden met haar nichtje naar een K3-show ging, werd het voor Annelore duidelijk: als de meiden ooit zouden stoppen, zou ze haar kans wagen om hen op te volgen. Die kans grijpt ze nu met het nummer Parels. Al is het vooral Annelores grote tatoeage die als eerste de aandacht van de vakjury trekt.

Dansen zit de 23-jarige Sarah Bossuwé uit Gent in het bloed. In haar pas opgerichte dansstudio geeft ze deze passie door aan kinderen en mama’s. Dat haar zussen de studio zullen overnemen mocht Sarah een K3’tje worden, staat al vast. De vraag is natuurlijk of Sarah evenveel zang- als danskwaliteiten heeft? Ze hoopt de publieks- en vakjury te overtuigen met Handjes Draaien.

k3zoektk3_s1_afl03_025

Terwijl de juryleden stilaan oververhit raken, maakt frituriste Jessica Swartebroeckx (25) uit Zandhoven zich klaar voor haar auditie. Of het nu onder de douche is, in de frituur of in één van de koelcellen: Jessica houdt enorm veel van zingen. Daarnaast is het maken van vers stoofvlees één van haar specialiteiten, wat de vakjury meteen doet watertanden. Kan Jessica haar zenuwen onder controle houden en smaakt haar auditie op het liedje Leonardo naar meer?

Khatia Koberidze (18) woont in Oostende en heeft Georgische roots. Samen met haar ouders vluchtte ze 14 jaar geleden naar ons land. Nederlands leerde Khatia door mee te zingen met de liedjes van K3. Zelf brengt ze in de derde auditieshow het gevoelige nummer Je Hebt Een Vriend.

Na een lange, warme dag in de studio is het de beurt aan de 19-jarige Marthe De Pillecyn uit Kontich om de derde auditieshow af te sluiten. Marthe zingt al sinds 2007 bij het Studio 100-koor en ontdekte daar dat zingen, dansen en acteren 100% haar ding zijn. Ze mocht in het verleden al samen met Karen, Kristel en Josje in de Amsterdam Arena staan, maar is nu helemaal klaar om zelf op de voorgrond te treden. Marthe hoopt iedereen in te pakken met het nummer Verliefd.

k3zoektk3_s1_afl03_024

vtm.be
facebook K3 Zoekt K3
Twitter#k3zoektk3

De volledige afleveringen van K3 Zoekt K3 kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.