Romeo’s brengen nieuwe single uit – Wind in de haren

de romeosTerwijl de zomer z’n laatste adem uitblaast en de herfst om het hoekje toekijkt, brengen De Romeo’s een wel heel gepaste nieuwe single uit; ‘Wind in de haren’. Net als ‘Wat ze doet’, ‘Catharina’ en ‘Vrienden voor het leven’, is het liedje afkomstig van het succesvolle studioalbum ‘Op stap’, dat De Romeo’s dit voorjaar uitbrachten.

Chris Van Tongelen: “Het Route 66 gevoel, het ‘on the road zijn’ en de absolute vrijheid die je dan beleeft, dat is verwerkt in onze nieuwe single ‘Wind in de haren’. Het is een frisse, eigentijds Nederlandstalige popsong, waarmee we de gevarieerdheid van ons ‘Op stap’ album nog eens extra willen accentueren. Tot slot nog even meegeven dat je het liedje eindeloos op repeat kan zetten, want de sterkte van de song is dat hij op geen enkel moment gaat vervelen, integendeel.”

De drukke zomer krijgt voor De Romeo’s dit najaar opnieuw een verlengstuk. Naast de talrijke optredens, zijn ze op zaterdag 24 oktober opnieuw present in de Ethias Arena in Hasselt voor de 6de editie van Het Zingpaleis. Op het ambiancefeest van het jaar mogen Chris, Gunther en Davy o.a. Natalia, de Amerikaanse soapster Ronn Moss (bekend van The Bold an the Beatiful) en een verrassende Vlaamse charmezanger verwelkomen. Meer info op www.hetzingpaleis.be.

De nieuwe single ‘Wind in de haren’ van De Romeo’s, is vanaf deze week te koop via iTunes en ook terug te vinden op hun recente album ‘Op stap’. Beide releases zijn verschenen op het Vlaamse Sterren/CNR label.