De nieuwe Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung blijft de toon zetten met de nieuwe Galaxy S6 edge+ een 5,7 inch smartphone met dual-edgedisplay bundelt kracht en prestaties

Donderdag 13 augustus 2015 — NEW YORK, 13 augustus 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd., kondigde vandaag de wereldwijde lancering aan van de Samsung Galaxy S6 edge+, een nieuwe 5,7 inch smartphone geïnspireerd op het uniek en innoverend ontwerp van de Galaxy S6 edge. Met de Galaxy S6 edge+, vervaardigd uit metaal en glas, verstevigt Samsung’s positie in de markt van smartphones met groot scherm. Op het ‘Unpacked’ event vandaag kondigde Samsung ook de Galaxy Note 5 aan die op de markt komt in de VS en Azië. In Europa focust Samsung op de Galaxy S6 edge+.

Vorm en functionaliteit smelten in de Galaxy S6 edge+ samen met de meest geavanceerde kenmerken waaronder: een uitmuntend scherm met dual-edgedesign, een state-of-the-art camera voor foto’s en video’s van hoogwaardige kwaliteit, draadloos en ‘traditioneel’ opladen volgens de nieuwste technologie en een uiterst krachtige processor. Dankzij het uitgebreide geheugen (4GB RAM) is deze nieuwe smartphone bovendien de best presterende op de markt.

“Consumenten zijn voortdurend op zoek naar de meest optimale multimedia-ervaring. Sinds 2011 heeft Samsung resoluut pionierswerk verricht door smartphones met een groot scherm te ontwikkelen. Met de lancering van de Galaxy S6 edge+, bevestigen we onze leidende positie in het segment van phablets die inspelen op specifieke behoeften van de moderne consument”, aldus Dieter Reyntjens, Marketing Manager Mobile bij Samsung Electronics Belgium.

Galaxy S6 edge+ biedt de beste multimedia-ervaring

De Samsung Galaxy S6 edge+ bouwt verder op het unieke ontwerp van de Galaxy S6 edge en is nóg eleganter en discreter afgewerkt. De smartphone is uitgerust met de nieuwe ‘Apps edge’ die gebruikers met één veeg over de rand van het scherm toegang geeft tot hun favoriete apps. De verbeterde ‘People edge’ staat dan weer garant voor snelle communicatie, zodat gebruikers vanuit het edgescherm heel snel hun favoriete contactpersonen terugvinden.

Krachtige Galaxy-kenmerken

Dankzij de uiterst geavanceerde 5,7 inch Quad HD Super AMOLED display, die zorgt voor diepere schermcontrasten en nog meer detail, beschikt de Galaxy S6 edge+ over ongeziene multimediacapaciteiten.

Nu social networking steeds minder weg te denken is uit ons leven, willen gebruikers mooie momenten delen via foto’s en video’s. Aan die wens komt Samsung tegemoet met een verbeterde videocapaciteit. Zo zorgt Steady Video voor digitale beeldstabilisatie op zowel de front-als backcamera en resulteert het in scherpe videobeelden on-the-go. Verder kunnen gebruikers met Video Collage Mode gemakkelijk korte filmpjes opnemen en monteren en verschillende frames en effecten toevoegen.

De Galaxy S6 edge+ is ook uitgerust met 4K Video Filming en Live Broadcast, waarmee gebruikers Full HD video rechtstreeks kunnen streamen naar een ander toestel of kunnen publiceren via YouTube Live. Iedereen die de YouTube-link ontvangt van een andere Galaxy S6 edge+-gebruiker, kan de live gestreamde video bekijken via zijn smartphone, tablet, pc of Smart tv.

De Galaxy S6 edge+ herladen kan met Samsung’s snelle draadloze laadtechnologie en met een ‘traditionele’ oplader. De ingebouwde draadloze technologie is in se compatibel met alle verkrijgbare draadloze opladers. Met de ‘traditionele’ oplader kan volledig opladen in ca. 90 minuten, met de nieuwste draadloze oplader van Samsung kan het in ca. 120 minuten. Dankzij een upgrade ondersteunt het toestel SideSync, dat voor een vlotte connectie (met of zonder kabel) zorgt tussen verschillende toestellen. Met autodetectie en een ultrasnelle installatie kunnen gebruikers hun Samsungtoestel meteen aansluiten op hun pc of tablet om zo gemakkelijk toegang te krijgen tot bestanden en gegevens, ongeacht hetplatform en besturingssysteem.

Galaxy S6 edge+-gebruikers zullen ook plezier beleven aan Samsung’s geavanceerde camerasysteem, uitgerust met Quick Launch (camera opent met een dubbelklik in 0,6 seconden), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) en splinternieuwe filters.

Daarbovenop beschikt de Galaxy S6 edge+ over uitgebreide beveiligingskenmerken: de KNOX Active Protection (standaard ingebouwd) en My KNOX (app met eenvoudige, snelle installatie) om kwetsbare privé- en werkgegevens te beschermen.

Samsung Pay, de eenvoudige en veilige mobiele betaalservice van Samsung, is vanaf de lancering van de Galaxy S6 edge+ beschikbaar in Korea en vanaf september in de VS. Samsung Pay is beveiligd met Samsung KNOX, vingerafdruktechnologie en digitale tokens en werkt met zowel MST (Magnetic Secure Transmission) als NFC (Near Field Communication). De consument komt zo dichter dan ooit in de buurt van een wereld zonder portefeuille.

De Galaxy S6 edge+ is in België verkrijgbaar vanaf 4 september 2015 met opslagcapaciteit van 32, 64 of 128GB en in de kleuren Gold Platinum en Black Sapphire. Adviesprijs: 799,99 euro voor 32 GB, 899,99 euro voor 64 GB en 999,99 euro voor 128 GB. Vooraf bestellen kan vanaf volgende week via deze link (www.samsung.com/be). Wie hiervan gebruik maakt, krijgt gratis een fast wireless charger.

Ga voor meer informatie over dit product naar www.samsungmobilepress.com