Namiddag Vrije Tijd in Erembodegem

schilderenNamiddag Vrije Tijd in Erembodegem op zondag 6 september 2015

Op zoek naar een interessante hobby? Laat je inspireren op de Namiddag Vrije Tijd! Afspraak op zondag 6 september van 13 tot 18 uur op de parking van de AD Delhaize aan de Hogeweg in Erembodegem.

Diverse verenigingen en individuele kunstbeoefenaars en hobbyisten zakken af naar Erembodegem, tijdens de braderij van de dekenij Hogeweg, om je te laten delen in hun passie! Doorlopend zijn er demonstraties en gratis workshops. De harmonie komt het geheel opluisteren. Terwijl de mama’s en papa’s genieten van een lekker hapje of drankje op het terras in Italiaanse sfeer, kunnen de kinderen zich uitleven met reuzebellen blazen of zich te laten omtoveren door onze grimeuse. La Bella Italia aan de Hogeweg… Sii benvenuto !

De Namiddag Vrije Tijd is een initiatief van de deelraad Vrije Tijd, een van de vijf adviesdeelraden van de cultuurraad in Aalst. Deze dag wordt ingericht in samenwerking met de dekenij Hogeweg en de dienst Vrije Tijd van de stad Aalst.

Voor meer informatie:
[email protected]
http://www.vrijetijdaalst.be/

Een dagje uit in Vlaanderen, op zoek naar activiteiten, rommelmarkten, beurzen, wandelroutes en zoveel meer, surf dan naar www.uitvandaag.be

honden

modelbouw

imkers