...

In Antwerpen vieren ze Moederdag op 15 augustus

mamaIn het Antwerpse wordt Moederdag gevierd op 15 augustus. De speurtocht naar een originele en passende attentie kan zenuwslopend zijn, terwijl de oplossing eigenlijk heel simpel is. Schenk moeder een mooie bos bloemen of een bloeiende kamerplant. Onderzoek leert dat bloemen de ontvanger echt in het hart raken en je boodschap heel goed overbrengen.

VLAM helpt je om Moederdag niet te vergeten. We voorzien mooie affiches op de bloemenverkooppunten en gebruiken de sociale media om bloemen in the spotlights te zetten.

Goede raad
Uiteraard wil je een boeket dat er zo lang mogelijk perfect uit ziet. Die garantie start bij een goede keuze van het verkooppunt en het vervoer. Koop bij een florist die zeer regelmatig verse bloemen inkoopt. Hij of zij kan je overigens prima helpen bij de keuze van de kleur en de bloemensoorten.

Bloemen houden niet van temperatuurschommelingen. Een plotse overgang van een koele winkel naar een hete auto is geen goed idee. Laat ze dus niet te lang in de auto staan en plaats ze in een emmer met een bodempje water wanneer de rit langer dan een uur duurt.

Schik de bloemen in een schoongeboende vaas en zet ze op een plaats waar niet direct zonlicht valt.