Geslaagde Vegas première in het Witte Paard

De première van de revue Vegas in het Witte Paard te Blankenberge was weer een daverend succes. Omstreeks 20u begon de zaal langzaam vol te lopen met genodigden waaronder een hele reeks b.v.’s. Zo herkenden we o.a. Dirk Van Vooren, Stany Crets met Ann Van Den Broeck, showbizz Bart, Nicole en Hugo, Sven De ridder en tal van anderen.
P1040981 (Blankenbergs schepen Daphne Dummery met echtgenoot geboeid aan het kijken)

Maar u raadt het al we kwamen in de eerste plaats niet voor de b.v.’s maar wel voor de show en die was weer top! Alhoewel de eerste sketch ons te veel deed denken aan iets gelijkaardigs van Gaston en Leo. Maar dit niet te na gesproken is de show weerom een wervelend spektakel met zang, dans en vele lachsalvo’s zoals een reveu volgens ons hoort te zijn.
P1040936
De show is een mix geworden van een achttal sketches, verschillende medleys van Nederlands- en Engelstalige meezingers, een acrobatie act van het Oosters duo Shalimar die onze mond deed open vallen van verbazing. Ook de Pellegrini Brothers mochten gezien worden en deden zeker niet onder voor het duo Shalimar. Ook de zoetgevooisde stem van sexy Sandrine mocht er best wezen, na een jaar afwezigheid was ze terug van de partij en dat reeds voor de derde maal.
P1040929 (Duo Shalimar)
Steve Ryckier kroop in de huid van Elvis en bracht een zeer gesmaakt optreden met de vertolking van enkele bekende songs van ‘The King’. Mensen die een volledige show willen zien van Steve Rykier als Elvis kunnen terecht in hetzelfde Witte Paard op 28 Juli en 18 Augustus 2015 telkens om 20u voor een Tribute to the king.

De internationale gezongen hoofdact was weggelegd voor niemand minder dan de Nederlandse zanger/entertainer Peter Koelewijn. Die letterlijk van het dak (podium) kwam om midden van de zaal op de tafel ging staan en daar begon met he…he…en toen iedereen begon te brullen van Kom van dat dak af… vervolgde hij doodkleuk met he schoon wijveke ge weet dak a geire zien. Iedereen werd door hem op het verkeerde been gezet! Maar sfeer was er zeker zijn “dak” ging er bijna letterlijk af.
P1040991
Het einde van de show (na bijna vier uur, pauze inbegrepen) was ook traditioneel met veel veren en glitter. De artiesten namen in stijl afscheid van de aanwezigen en omdat het om de prmiére ging werden ze bedacht met een mooie ruiker bloemen. Mensen die deze show alsnog willen gaan bekijken krijgen nog de kans tot 7 September. Meer inlichtingen kan je vinden op www.witte-paard.be.
P1050012