Zware agressie in Sint-Joost-ten-Node

gzOpsporingsbericht – zware agressie in Sint-Joost-ten-Node op 05/07/15

De politie vraagt, op verzoek van het parket van Brussel, om volgend opsporingsbericht te verspreiden: Op zondag 5 juli 2015 om 20u20 werd een man zwaar toegetakeld aan de parkeergarage op de hoek van de Pacificatiestraat en de De Bruynstraat in Sint-Joost-ten-Node.

Het slachtoffer kreeg van een onbekende rake klappen in zijn gezicht toen hij stond te wachten aan de slagboom van de parking. Kort daarvoor was er al een eerste conflict tussen beide chauffeurs in de tunnels van de hoofdstad. De dader achtervolgde het slachtoffer tot aan zijn woning om hem daar een lesje te leren. Het slachtoffer, een man van 49 jaar, is door de slagen mogelijk permanent blind aan één oog.

De dader verplaatst zich met een witte bestelwagen van het merk Citroën. Het is een dertiger van vreemde herkomst. Hij is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij heeft kort donker haar, fijne wenkbrauwen en een stoppelbaard. Hij droeg een grijze polo en een lichte jeansbroek. Er werden 2 getuigen opgemerkt in de buurt van de feiten. De speurders zouden hen graag willen spreken.

Kent u de verdachte of hebt u informatie die kan helpen bij de identificatie van de man, neem dan zeker contact op met de politie. Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 en via [email protected]

Ook als u getuige was van het incident in Sint-Joost-ten-Node, dan willen de speurders dat graag weten.
Discretie wordt verzekerd.