MEEZINGEN IN DE TAXI MET DE ROMEO’S

Logo UpstarsVanaf vandaag tot en met eind juli kan je in de stad Hasselt gebruik maken van de “meezingtaxi’s”. Wie in de bekende Hasseltse Gele Taxi (H.G.T.) stapt, kan tijdens de verplaatsing meezingen met muziek van De Romeo’s. Wie meezingt en hiervan een filmpje deelt via de sociale media, maakt kans op tickets of een backstage rondleiding met De Romeo’s tijdens Het Zingpaleis, dat op zaterdag 24 oktober voor de 6de keer plaatsvindt in de Ethias Arena te Hasselt.

Wie tot en met eind juli belt naar de Hasseltse Gele Taxi, zal meteen ook plaatsnemen in een “meezingtaxi”. Daarin krijg je tijdens (of op het einde van de rit) de kans om zelf mee te zingen met de heerlijke ambiancemedley’s van De Romeo’s.
zingpaleis taxi
“Dat mensen graag zingen is algemeen bekend. Wie staat er niet ‘s morgens mee te zingen onder de douche? We hebben gemerkt dat ook heel wat mensen die gebruik maken van de taxi – naast het gezellige praatje dat ze hebben met onze chauffeurs – meezingen met de muziek die opstaat. Inspelend op dat gevoel, in combinatie met het gegeven dat men in Limburg graag zingt, hebben we de ‘meezingtaxi’ ontwikkeld. Passagiers die meerijden met één van onze zeven gele H.G.T. taxi’s kunnen – als ze dat willen – meezingen met de muziek van De Romeo’s. Wie meezingt, maakt daardoor kans op tickets, of zelfs een ontmoeting en backstage rondleiding met De Romeo’s tijdens Het Zingpaleis op 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt,” zegt Wendy Steukers van de H.G.T.

Vereerd

De Romeo’s zijn erg vereerd met deze actie en ondersteunen ze voluit. “Toen men kwam aankloppen met dit initiatief, hebben wij direct onze medewerking verleend. Wij stimuleren graag mensen die zingen en plezier maken. Ook tijdens onze optredens en concerten is het altijd plezant wanneer we vanop het podium zien hoe mensen genieten van onze liedjes en hoe ze actief meezingen. Ik zou zeggen: Dat iedereen die meerijdt met zo’n ‘meezingtaxi’, vooral van de gelegenheid gebruik moet maken om mee te zingen! We hebben onze beste medley’s verzameld, dus het plezier is verzekerd tijdens de taxiritjes,” aldus Gunther Levi.

Op de Facebook pagina van Het Zingpaleis (https://www.facebook.com/zingpaleis?fref=ts) worden er in de loop van de komende dagen filmpjes gepost.

Voor tickets en info over Het Zingpaleis, surf naar http://www.teleticketservice.com/tts/nl/kalender/muziek/het_zingpaleis_2015_het_grootste_ambiancefeest_van_het_jaar of bel 070/345.345 (max. €0,30/min).

Zingpaleis meezing-taxi