...

Haaltert helpt Nepal

Haaltert help NepalHet gemeentebestuur van Haaltert wil gevolg geven aan de nationale oproep van consortium 12-12.

“Met het voltallige gemeente- en ocmw-personeel hebben we een actie opgezet om tijdens het weekend van 20 en 21 juni 2015 een 24-urenloop te organiseren ten voordele van Nepal”, zegt Veerle Baeyens, burgemeester van Haaltert.

Naast de 24-urenloop zal er ook een wandeling en een pillampentocht georganiseerd worden. En er wordt voor heel wat randanimatie gezorgd… Je ziet voor elk wat wils. Bij onze actie ‘Haaltert helpt Nepal’ willen we uiteraard zoveel mogelijk van onze inwoners betrekken.
We doen dus ook een beroep op jullie, onze verenigingen en adviesraden! Samen kunnen we altijd meer en we hopen zo dat diverse projecten in Nepal kunnen gesteund worden.

Verspreid de flyer zoveel mogelijk onder jullie leden, familie, vrienden, buren… Er kunnen ook steeds folders afgehaald worden op het gemeentehuis.

We hopen alvast op jullie massale aanwezigheid tijdens het weekend. Loop en/of wandel met ons mee of kom gewoon iets drinken en geniet van de randanimatie…

Misschien hebben jullie wel materiaal ter beschikking die we zouden kunnen gebruiken, bv. partytenten om onze verschillende drank- en eetstandjes in onder te brengen, verlichting voor de tenten, verlengkabels…

En zoals al zo vaak gezegd: ‘Vele handen maken licht werk’. Als jullie bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken tijdens dit weekend, laat het ons dan weten!

Als jullie vragen of suggesties hebben, neem dan gerust contact.

En vergeet niet, mocht je dat weekend verhinderd zijn, jouw vereniging kan ook deelnemen door actief wafels en frangipanes ten voordele van Nepal te verkopen!