Sint-Maarteninstituut Aalst – Beat da teacherz

0
653

trekkenSint-Maarteninstituut Aalst – Beat da teacherz

Geïnspireerd door het tv-programma Beat da bompaz organiseert de leerlingenraad tweede graad van het Sint-Maarteninstituut te Aalst deze week (18 – 22 mei) een Beat da teacherz. Tijdens de middagpauze nemen leerlingen en leerkrachten het tegen elkaar op in een aantal sporten en uitdagingen. Met deze ludieke wedstrijd neemt de leerlingenraad afscheid van haar werk- en schooljaar.

Op maandag staan er drie activiteiten op het programma: eerst en vooral voetbal.

Traditiegetrouw mogen de winnaars van het voetbaltoernooi tweede graad het opnemen tegen een leerkrachtenploeg. Maar ook touwtrekken en een massastoelendans staan op het programma. Dinsdag is er een badmintonwedstrijd en dagen de leerlingen de leerkrachten uit voor een spannende wedstrijd “muurke shot” . Donderdag volgt er een basketbalwedstrijd tussen de winnaars van het basketbaltoernooi tweede graad en de leerkrachten. Maar er is eveneens een wedstrijd kubb gepland.

We ronden de week af met een volleybalwedstrijd en een estafette op vrijdag. Dagelijks wordt de score bijgehouden en geafficheerd.

Niels Lacroix, begeleidend leerkracht: “Beide ploegen kijken vol vertrouwen uit naar de wedstrijd. Vooral de leerkrachten denken dat ze over de beste kaarten beschikken en dat zou wel eens kunnen want zij mochten de uitdagingen kiezen.” Wordt vervolgd.