Finale JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 te Aalst

jcivDonderdag 21 mei: 11e finale JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 te Aalst. De 5 jonge ondernemers maken zich op voor de finale Vlaamse Jonge Ondernemer 2015.

De 5 finalisten zijn er klaar voor om in de finale van 21 mei te strijden in de finale voor de JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015. Deze spannende finale vindt dit jaar plaats in De Werf, te Aalst. Wie sleept dit jaar de titel en de award in de wacht?

Na de 5 provinciale verkiezingen, waarbij telkens een provinciale Jonge Ondernemer uit de bus kwam, komt de finale van de JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 nu heel dichtbij. Op donderdag 21 mei nemen deze 5 finalisten het tegen elkaar op:

– Philippe Jans van Biolectric (Antwerpen)
– Samuel De Wever van Destiny (Vlaams-Brabant)
– Bart Swinnen van Luminex (Limburg)
– Benjamin Rieder van Bubble Post (Oost-Vlaanderen)
– Patrick Reyntjens van GEOxyz (West-Vlaanderen)

“De finale belooft ongelooflijk spannend te worden” zegt Kristof Finck, commissiedirecteur voor de JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015. ”Net als vorig jaar zijn de kandidaten ijzersterk. De jury zal het niet gemakkelijk hebben om de winnaar te kiezen. Het belooft een boeiend event te worden waarbij de aanwezigen in afwachting van de awarduitreiking gezellig kunnen netwerken.”

Wees er dus zeker bij op donderdag 21 mei vanaf 19u30 in De Werf, te Aalst.
Het programma van de avond:
– 19u30: ontvangst en receptie
– 21u00: start show
– 22u00: dessert & netwerking
– 23u00: einde