Aalst – Gezocht uitbater horeca en fitnessruimte Schotte

Herman Johan SchotteDSC_0735Aalst – Gezocht uitbater horeca en fitnessruimte Schotte

In november 2016 opent het nieuwe sportcomplex Schotte, gelegen aan de voormalige leerlooierij in Erembodegem. De Stad Aalst is nog op zoek naar een uitbater voor de horeca- fitness en saunaruimte van deze gloednieuwe sporttempel. De concessie start bij opening van Schotte en loopt 9 jaar.

De uitbating van de sportzalen van Schotte (een grote sportzaal, een olympische turnhal, een gevechtssportzaal en een danszaal) gebeurt door het autonoom gemeentebedrijf SportAG, de sportieve dochter van de stad.

Groot klantenbereik
Sportieve en ondernemende geesten krijgen de kans om de cafetaria en de fitness uit te baten. De cafetaria heeft ook een terras en het sportcomplex is zo ontworpen dat je vanuit de cafetaria kunt binnenkijken in elke sportruimte. Met 220 parkeerplaatsen en tribunes voor 2 000 bezoekers is het potentiële klantenbereik zeer groot. Toeristisch gezien ligt Schotte ook op een aantrekkelijke route.

Zelf inrichting kiezen
De horeca- en fitnessruimte (inclusief sauna) worden casco opgeleverd (wind- en waterdicht). De uitbater staat zelf in voor de inrichting. De aannemer voorziet wel in alle noodzakelijke technische voorzieningen.

schotte1 of 2 concessies
Om zoveel mogelijk aanbieders de kans te geven in te stappen in de concessie zijn er 2 opties. Een gezamenlijke concessie voor de horeca- en fitnessruimte ofwel worden beide ruimtes apart in concessie gegeven. Naast de openingsuren van de sporthal, kunnen ruimere openingsuren bepaald worden.

Infosessie
Alle info en voorwaarden over deze concessie vind je op www.aalst.be. Geïnteresseerden kunnen hun kandidatuur indienen tot 26 juni 2015 11 uur. Deze inschrijving is niet bindend, maar enkel ingeschreven deelnemers kunnen zich kandidaat stellen. Er worden 2 infosessies georganiseerd in De Brug: zaterdag 30 mei om 10u30 en maandag 1 juni om 19u30.