Marijn Devalck – seizoensopener CC De Abdij

cc de abdijOntdek samen met Marijn Devalck seizoen 2015-2016 van CC De Abdij!

Vorig jaar stelde Tim Goditiabois, vergezeld van zijn gitaar, op olijke wijze het nieuwe programma van CC De Abdij voor in het Arjaantheater. Wij mochten pers en publiek talrijk verwelkomen en konden voldaan terugblikken op die avond. Een jaar en een mooi gevuld cultureel seizoen later zijn wij er opnieuw klaar voor. Het hele jaar door hebben wij gezocht naar leuke, boeiende, ontroerende en adembenemende voorstellingen. En wij hebben ze gevonden ook!

CC De Abdij staat dan ook te popelen om op maandag 1 juni het nieuwe seizoen 2015-2016 bekend te maken. Wat mag je zoal verwachten?

Marijn Devalck die ook de seizoensopener op zaterdag 19 september voor zijn rekening neemt, loodst je doorheen de avond en trakteert het publiek op een miniconcert. Je gaat op reis doorheen de kersverse brochure en ontdekt er wat je allemaal te zien zal krijgen aan humor, theater, muziek, cabaret, familievoorstellingen en zoveel meer. Wij laten als aperitief alvast enkele trailers en filmpjes op jou los, want (nog) onbekend talent hoeft niet verborgen te blijven. Natuurlijk krijg je de brochure mee naar huis en kan je meteen al jouw abonnement samenstellen én reserveren. Om achteraf bij een gratis drankje nog wat na te keuvelen. Wij kijken er alvast naar uit, jij ook?

Info: CC De Abdij , Abdijstraat 10, Geraardsbergen – 054/ 43 72 61 – [email protected]
Praktisch : Maandag 1 juni om 19u30 – Arjaantheater – Vrije toegang