Wie wint Bart De Wever en Geert Bourgeois

bart de weverWie wint Bart De Wever en Geert Bourgeois

Van november tot eind maart organiseerde de N-VA een ledenwervingsactie onder haar afdelingen. Wie de meeste leden wierf, in absolute en relatieve cijfers, kon Bart De Wever en Geert Bourgeois winnen.

Langemark-Poelkapelle wint Bart De Wever
De afdeling met de sterkste relatieve stijging van het aantal leden, kon een gespreksavond met Bart De Wever winnen. Na een lange nek-aan-nekrace met N-VA Horebeke en N-VA Wichelen, klopte uiteindelijk N-VA Langemark-Poelkapelle iedereen in de spurt. Zij mogen meteen op zoek naar de grootste feestzaal van de gemeente om de partijvoorzitter te ontvangen.

N-VA Zemst mag op bezoek bij Geert Bourgeois
De afdeling met de sterkste absolute stijging van het ledenaantal wordt getrakteerd op een rondleiding en lunch in het Vlaams Parlement met minister-president Geert Bourgeois en fractievoorzitter Matthias Diependaele. Hier was de strijd zo mogelijk nog spannender. N-VA Zemst won op het nippertje met het allerkleinste verschil. De afdeling slaagde erin om op vijf maanden tijd maar liefst 83 nieuwe leden te verwelkomen. Een enorme prestatie.

Nog wat cijfers
Tijdens deze vijf maanden mocht de N-VA in totaal 2.868 nieuwe leden verwelkomen. Topmaand was januari met een kleine 1.000 kersverse N-VA’ers. Hiermee blijft de N-VA de partij met het snelst groeiende ledenaantal. Dank aan alle N-VA-afdelingen die zich hebben ingezet!