...

Adviesraad Vrije Tijd Aalst organiseert Open Verenigingen-dag

fietsdagOp zondag 3 mei 2015 organiseert de adviesraad Vrije Tijd Aalst voor de 2e maal een Open Verenigingen-dag. Een fietstocht van 34 km gidst je langs verenigingen in Nieuwerkerken, Hofstade, Erembodegem en Aalst. Zij bieden jou een gevarieerde waaier van interessante bezienswaardigheden en doe-activiteiten.

De bewegwijzerde fietstocht bestaat voor 90 % uit het bestaande fietsroutenetwerk en brengt je langs rustige, landelijke wegen in en rond Aalst. Je kan er een daguitstap van maken als je wil. Inschrijving en vertrek kan reeds vanaf 10u ’s ochtends tot 15u; aankomst is ten laatste voorzien tegen 19u. Omdat je de tocht over een volledige dag kan spreiden, biedt Hondenschool POHO Hofstade de mogelijkheid om onderweg een middagmaal te nuttigen aan de prijs van € 15 pp (warme beenham met frietjes en groenten).

Het vertrek- en aankomstpunt is het Onthaalcomplex Keizershallen, Keizersplein 21 te Aalst. Er is gratis parking voor wie de fiets meebrengt met de wagen en je kan ook je fiets laten graveren (13u – 16u). De deelnameprijs voor de tocht bedraagt € 1 pp / kinderen – 12j gratis.

Iedere deelnemer die de fietstocht uitrijdt, krijgt een geschenkje mee naar huis en alle kinderen krijgen een verrassing. Daarbovenop maak je ook kans om één van de twee manden met streekproducten te winnen als je bij aankomst een volle stempelkaart inlevert (er is een stempel te verzamelen bij elke vereniging).