Aalst – Groepsaankoop Zonnepanelen

zonnecellenGroepsaankoop Zonnepanelen : recordprijs op de Belgische markt.

Vzw BEA (energiebedrijf van de stad Aalst) ging ism. Zero Emission Solutions onlangs over tot de organisatie van een groepsaankoop voor zonnepanelen en zonneboilers. Op basis van de inschrijvingen kunnen we alweer spreken van een succes volgens VZW BEA.

Op basis van de gunningscriteria werd de firma Perpetum door de gunningscommissie als beste beoordeeld voor alle percelen van de zonnepanelen, zowel qua prijs als op het vlak van kwaliteit.

Voorbeeld :
1. De prijs : voor een installatie van 4 kWp niet-zwarte panelen, betaalt u 4536 € + BTW (6 % indien uw woning ouder dan 5 jaar is, zoniet 21 %). De terugverdientijd is dan ongeveer 10 jaar, de rente op het geïnvesteerde kapitaal is dan ± 14,5 %. Indien u kiest voor zwarte panelen dan bedraagt de investeringskost 4988 € + BTW. Deze prijzen zijn absolute recordprijzen op de Belgische markt !
2. De kwaliteit : het aangeboden panelen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben 12 jaar fabrieksgarantie (dat is 2 jaar meer dan gebruikelijk !). Voor de omvormer voorziet men 10 jaar garantie, dat is het dubbele van wat gebruikelijk is. Met andere woorden, een installatie van zeer hoge kwaliteit !

Schepen Ann Van de Steen (SD&P) : dit is een uniek aanbod waar nu al 140 gezinnen op ingeschreven hebben. Het lijkt ons dan ook zeker de moeite om hierop in te tekenen.

Wim Van Kerkhove (Perpetum) : binnenkort voorzien wij opnieuw prijsstijgingen in de sector. Ik ben bereid om (los van de groepsaankoop) tot 30 juni 2015 nog gelijkwaardige voorwaarden aan te bieden. Wie alsnog geïnteresseerd is, kan hiervoor gebruik maken van het inschrijvingsformulier op de website : www.energiegroepsaankoop.be/zonaalst . Pas nadat u de gepersonaliseerde offerte hebt ontvangen, beslist u of u al dan niet de bestelling wil plaatsen. De installatie kan dan geplaatst worden binnen de 2 maand na ondertekening van de offerte.