Groot feest tijdens de Ronde van Vlaanderen

wielrennersZondag 5 april, dé dag voor de wielerliefhebber, dé 99ste editie van de Ronde van Vlaanderen!

Willy Naessens organiseert samen met Franky Vleeswaren en hun huismerk Bourgon een groot feest tijdens de Ronde van Vlaanderen. Ook dit jaar zal de tent opgezet worden aan de AANKOMST aan de Donkvijvers in Oudenaarde.

Willy trakteert naar jaarlijkse gewoonte de eigen medewerkers en de vrijwilligers uit de streek. Hiermee wil hij deze mensen bedanken voor hun inzet voor anderen ! Tot op vandaag hebben we 2.921 ingeschrevenen waarvan 1.200 vrijwilligers en 580 eigen medewerkers.

De rest van de ingeschrevenen zijn medewerkers van onze klanten. De genodigden krijgen allemaal gratis drankjes en enkele Bourgon-snacks. Voor de koers van start gaat zorgen DJ Koen en DJ Daddy Cool nog voor de nodige sfeer om iedereen in de juiste stemming te brengen.

De Ronde van Vlaanderen kan vanaf 13u gevolgd worden op twee grote schermen! Na de aankomst in Oudenaarde zullen DJ Koen en DJ Daddy Cool het feest nog tot 19u verderzetten. Vanaf 14u wordt de tent opengesteld voor het grote publiek en is iedereen welkom.