Erpe-Mere – Winkelierster beleefde de schrik van haar leven

poging tot inbraak bambrugge foto De uitbaatster van een Leonidas-winkel aan de Oudenaardsesteenweg te Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen) beleefde samen met haar gezin de schrik van hun leven. In de nacht van woensdag op donderdag 19 februari 2015 omstreeks 2 uur nachts probeerde iemand in hun handelszaak op brutale wijze in te breken.

De familie De Vuyst lag op dat ogenblik te slapen. De inbreker probeerde verschillende malen de deur in te beuken. Toen dat niet lukte verliet de inbreker onverricht ter zake de parking van de handelszaak. De bewakingscamera registreerde de poging tot inbraak. Hierbij werden de beelden op Face-book gezet met de oproep deze zoveel mogelijk te delen.

“Lieve mensen, is er iemand van jullie die de persoon in het filmpje herkent, we beleefden de schrik van ons leven toen deze man in de nacht van 18 op 19 februari om 2 uur bij ons probeerde in te breken terwijl we rustig lagen te slapen.
Willen jullie dit filmpje zoveel mogelijk delen ?!”

Of het filmpje veel zal uitmaken bij het vatten van deze inbreker is de vraag. De beelden zijn niet zo goed van kwaliteit dat de inbreker 100% herkenbaar in beeld komt.

poging tot inbraak bambrugge foto