...

Noodlot slaat toe bij prins carnaval Aalst 2015

prins carnavalNoodlot slaat toe bij prins carnaval Aalst 2015

“Het noodlot heeft toegeslagen bij Joeri Mens (41) de nieuwe prins carnaval Aalst 2015.
Deze ochtend ben ik in Maaseik door een stom ongeval zwaar ten val gekomen. Ik heb een complexe breuk opgelopen aan mijn rechterbeen. Op dit moment bekijk ik met de dokters hoe ik klaargestoomd kan worden voor carnaval. Ik zal er alles aan doen om er te staan. Desnoods met krukken.

Dit bericht zal zich snel verspreiden, en ik begrijp dat jullie jullie werk moeten doen. Over een uurtje geef ik meer uitleg. Ik probeer een persmoment in te lassen. Maar gelieve mij en mijn familie eerst nog even met rust te laten.”

Maar er is meer

Vandaag is het Safer Internet Day. Bijna 100 landen wereldwijd vieren deze dag. Het is een initiatief van de Europese Commissie waarmee aandacht gevraagd wordt voor een betere en veiligere online omgeving voor jongeren en kinderen.

Op vraag van de nieuwsredactie van TV OOST heb ik mijn toestemming gegeven om mijn e-mailadres te laten kraken door computerspecialist Nico Cool en vorig bericht in mijn naam te laten verspreiden. Dat is blijkbaar heel gemakkelijk gelukt.

TV OOST heeft geen gegevens gekregen van mij, het enige wat ik doorgegeven heb is mijn e-mailadres. Daarmee wil de redactie van TV OOST aantonen dat het helemaal niet moeilijk is om je voor te doen als iemand anders op het internet.

Het verspreide bericht is dus onwaar.

Ik ben niet gevallen, en ik verkeer in goede gezondheid.

En zondag zal ik er zeker staan!

Lees het vervolg….
Facebookgebruikers lezen meestal alleen titels

valentijn