...

Haaltert organiseert opnieuw kleuterhappening

haaltert rupsHaaltert organiseert opnieuw kleuterhappening

‘Haaltert gezonde gemeente’ geldt ook voor de allerkleinsten. Op woensdagnamiddag 18 februari zet de gemeentelijke sportdienst alle kleuters aan om eens goed te komen ravotten in de sporthal in Denderhoutem, onder begeleiding van ouders of grootouders. Haaltert is door BLOSO in 2014 namelijk ook uitgeroepen tot ‘Sportelgemeente’.

Op 18 februari mogen alle 3- tot 6-jarigen een ganse namiddag lang de gemeentelijke sporthal in Denderhoutem inpalmen om zich eens goed uit te leven. Van 14 tot 17 uur gaat daar opnieuw de jaarlijkse kleuterhappening door.
Er zijn fietsjes en paardjes om op te rijden, reuze speelblokken om op te klimmen en af te glijden en een hindernissenparcours met uitdagingen op maat van de kleuters. Tal van opblaasstructuren staan garant voor een hoop spring- en klauterplezier en de schminkstand zal zorgen voor een echt feestgevoel.

Je betaalt ter plaatse 5 euro per kleuter en je moet niet op voorhand inschrijven, wel sportschoenen meebrengen. Ouders en grootouders mogen als begeleiders gratis binnen maar vooral grootouders zijn speciaal welkom om hun kleintjes bij te staan op de attracties en zo zelf lekker in beweging te blijven. Haaltert doet namelijk al een tijdje bijzondere inspanningen rond seniorensport en draagt daarom sinds vorig jaar niet voor niks de titel van seniorenvriendelijke ‘Sportelgemeente’!

Meer info: 054 32 13 15 of sportdienst@haaltert.be