...

Wintersporters niet altijd goed verzekert

sneeuWintersporters niet altijd goed verzekert

Besparen op een zorgverzekering gebeurd met grote regelmaat door te kiezen voor een bepaald ziekenfonds, maar geen extra aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Hierdoor is men vaak minder bewust van het feit, dat wanneer men op vakantie gaat, ze niet gedekt zijn voor ongevallen. Een reisverzekering kan uitkomst bieden; hiermee bent u op vakantie goed gedekt tegen ongevallen. Uitgebreidere reisverzekeringen kunnen u zelfs nog dekken voor allerlei aanvullende ongemakken, zoals diefstal van uw eigendom of verlies.

Een ander probleem van vakantiegangers is, dat ze niet altijd een doorlopende reisverzekering afsluiten waardoor voor iedere vakantie een kortlopende reisverzekering afgesloten moet worden om goed gedekt te zijn. Wat daarnaast veel voorkomt is dat de dekking niet afdoende is. Wanneer u hele dure goederen hebt, zoals sieraden, maar u maar een marginale dekking hebt tot bijvoorbeeld € 2.000 kan dat heel vervelend uitpakken. Ook vallen niet alle landen onder een standaard reisverzekering, een Europa plus dekking of werelddekking zorgt ervoor dat u in meer landen goed verzekert bent.

www.goedkoopste-reisverzekering.org geeft aan dat een reisverzekering ook helemaal niet duur hoeft te zijn. Een doorlopende reisverzekering is bij de meeste reisverzekeraars al voor € 1,50 tot € 2 per maand af te sluiten. Dan bent u het hele jaar goed verzekert tegen ongevallen op uw vakantie en hoeft u niet iedere keer stil te staan bij een reisverzekering wanneer u op vakantie gaat of in het buitenland verblijft.