...

Wij trouwen in Kortrijk Xpo

weddingplanner-hartjesFEESTPLANNEN? Welkom op Wij trouwen I Wij feesten 2015!

Sinds jaar en dag is het huwelijksevent WIJ TROUWEN dé absolute referentie voor alle verliefde/verloofde koppeltjes die samen met familie en vrienden inspiratie wensen op te doen voor hun mooiste dag.

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari 2015 vindt in Kortrijk Xpo de 20ste editie van deze hoogmis voor de huwelijksbranche plaats. Een beter moment voor een doorgedreven vernieuwingsoperatie had de organisatie niet kunnen kiezen.

Welkom op WIJ TROUWEN I WIJ FEESTEN 2015!

WAAR IS DA FEESTJE?!
De beste elementen uit de vroegere beursformule blijven uiteraard behouden. Dat bewijst het eerste gedeelte van de nieuwe naam – WIJ TROUWEN. Het event bundelt immers nog steeds de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de huwelijksbranche onder één dak: van feestlocaties, fotografen en bruidskledij tot DJ’s, ceremonievervoer en groendecoratie. Wat daarna komt – WIJ FEESTEN – verwijst naar de uitbreiding/vernieuwing langs zowel exposanten- als bezoekerszijde.

Laten we eerlijk zijn: wie houdt er nu niet van een goed feestje? Denken we maar – naast een huwelijksfeest – aan een communie- of lentefeest, een babyborrel, een jubileum, een verjaardagsfeest, .. Ook hier komt heel wat bij kijken maar hoe begin ik daaraan? Wat dien ik allemaal te regelen? Welke leveranciers spreek ik aan? WIJ TROUWEN I WIJ FEESTEN 2015 biedt een antwoord op al deze vragen. Gedurende uw bezoek maakt u kennis met het uitgebreid aanbod van meer dan 100 feestpartners die van ieder feest – wat de gelegenheid ook moge zijn – een onvergetelijke gebeurtenis maken.

ZO VEEL MEER
Heeft u dus iets te vieren? Breng dan zeker een bezoek aan WIJ TROUWEN I WIJ FEESTEN 2015 in Hal 5 van Kortrijk Xpo. Naast het aanbod van de aanwezige aanbieders/specialisten is er op zaterdag en zondag (telkens om 16u45) een professionele modeshow met de nieuwste trends in bruids-, suite-, ceremonie- en communiekledij. Daarnaast kunnen toekomstige bruidjes en communicantjes doorlopend terecht op het kapperspodium en kan iedereen zich aan een dansje wagen tijdens de gratis danscursussen. Kinderopvang op de beursvloer is voorzien.

PRAKTISCH
WIJ TROUWEN I WIJ FEESTEN 2015 vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari 2015 in Hal 5 van Kortrijk Xpo – ingang via IN/OUT XPO NOORD. De beurs is iedere dag geopend van 13u tot 18u, op vrijdag van 18u tot 22u.
Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar, volwassen betalen €10/persoon.
Info en tickets: www.wij-trouwen.be en www.wij-feesten.be.

Foto: Trouwen in stijl