...

Kaartenverkoop zondagsstoet Aalst

Carnaval Aalst 2014 Herman Johan Vimm 2014DSC_6024Kaartenverkoop zondagsstoet voor de tribunes Statieplein en Keizersplein

Op zondag 15 februari 2015 trekt de 87ste carnavalsstoet door de straten van Aalst. Ook dit jaar worden er tickets verkocht voor de tribunes die langsheen het parcours van de stoet staan opgesteld op het Statieplein en het Keizersplein. Nieuw is dat de ticketverkoop loopt via cultuurcentrum De Werf en dit vanaf 2 februari.

Hoe bestel je tickets?
Tickets kunnen aangekocht worden aan de balie of via de website van cultuurcentrum De Werf www.ccdewerf.be vanaf maandag 2 februari – 10 uur. Bij onlinebestellingen ontvang je nadat het systeem je order aanvaard heeft, automatisch een mail met de bevestiging van de reservatie.
De prijs van een ticket bedraagt 15,- EUR.

Alle reservaties worden ontegensprekelijk in chronologische volgorde verwerkt.
Aan de balie kunnen een onbeperkt aantal tickets aangekocht worden. Maar opgelet, via de website is het maximale aantal beperkt tot 8 tickets per bestelling.

Zodra de beschikbare tickets uitgeput zijn, geldt uiteraard het ‘op is op’-principe.
Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden NIET aanvaard.

Hoe tickets betalen en afhalen?

Betalen en afhalen van tickets kan enkel aan de balie van cultuurcentrum De Werf, Molenstraat 51, vanaf maandag 2 februari om 10 uur tot woensdag 11 februari 2015, tijdens de openingsuren van de ticketbalie:
– maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18.45 uur – zaterdag van 9 tot 13.45 uur – zondag gesloten
Om de betaling en aflevering van de tickets zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om de tickets persoonlijk te komen betalen aan de balie van cultuurcentrum De Werf. Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact. Je krijgt dan je tickets onmiddellijk mee na betaling.
Opgelet!
De ticketverkoop zal starten op maandag 2 februari 2015 om 10 uur stipt.
De tickets kunnen niet per overschrijving betaald worden en worden niet toegestuurd. Ze kunnen enkel afgehaald worden aan de balie van cultuurcentrum De Werf. Voor een vlotte bediening breng je de reservatiebevestiging mee.
Gereserveerde tickets die uiterlijk op woensdag 11 februari 2015 nog niet werden afgehaald, worden opnieuw voor verkoop vrijgegeven op donderdag 12 februari 2015. Hiertegen bestaat geen verhaal.
De resterende tickets + de tickets die niet op tijd werden afgehaald, worden enkel nog aan de ticketbalie van cultuurcentrum De Werf verkocht van donderdag 12 februari tot en met zaterdag 14 februari 2015. In die periode is online reserveren dus niet meer mogelijk. De ticketverkoop van de tribunekaarten van Carnaval 2015 wordt afgesloten op zaterdag 14 februari 2015 om 12 uur stipt!