...

Marc Floor, stelt ‘Duizenden Liedjes’ voor

Marc Floor met Duizenden Liedjes

Marc Floor, stelt ‘Duizenden Liedjes’ voor. Marc Floor schrijft ‘Duizenden Liedjes’ voor die ene vrouw! Op zijn 17de heeft Marc Floor er al een aardig parcours op zitten. In 2021 deed hij mee aan The Voice Kids, het tv-programma waar de vier stoelen tijdens de Blind Auditions voor hem werden omgedraaid. Marc koos voor Snelle als coach en dat leverde hem een plek op in de finale. Ondertussen werkte hij aan een eigen repertoire en stond hij één jaar later in het voorprogramma van Snelle en de Bankzitters, deed hij optredens door Nederland en stond hij in Ahoy Rotterdam voor 15.000 bezoekers. Ondertussen studeert hij aan de Herman Brood Academie, waar hij zich focust op muziek. De vele uren in de studio resulteerden in nog meer nieuwe muziek. Vorig jaar tekende hij op het Lieve Jongens-label van Snelle. Zijn eerste EP ‘Van Huis Uit’ was samen met een eerste eigen show in een uitverkochte Melkweg, vorig jaar één van zijn hoogtepunten. Na ‘Wat Blijft Er Over’, een song die hij begin dit jaar uitbracht in een samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF) is het nu tijd voor ‘Duizenden Liedjes’, een song die hij al bracht in het voorprogramma van Snelle zijn afgelopen uitverkochte ‘Achtentwintig’-tournee.

Marc Floor Duizenden Liedjes

Paul en de Lieve Jongens

Marc Floor“Ik vond het te gek om met Paul en de Lieve Jongens de studio in te duiken, we waren er al vrij snel uit dat het een liefdesliedje moest worden. Het gaat over iemand die niet te bereiken is, ondanks dat je wel duizenden liedjes over haar blijft schrijven. Hopelijk is dit het nummer waarmee je haar aandacht dan trekt”. Met ‘Duizenden Liedjes’ leverde Marc Floor weer een staaltje af van passie en vakmanschap, verwerkt in een erg aanstekelijk liedje. De single, die op het Lieve Jongens-label van Snelle verscheen, is digitaal beschikbaar.

The Voice Kids

Marc Floor (17) is een Nederlandse zanger met een grote passie voor muziek, die hij al op jonge leeftijd achter de piano ontwikkelde. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids, waar tijdens de Blind Auditions alle vier de stoelen draaiden. Tijdens zijn deelname ontwikkelde hij zich op alle muzikale vlakken en schopte hij het tot de finale! Buiten muziek om vindt Marc Floor het belangrijk om zich in te zetten voor kinderen in armoede. Zo is hij sinds kort ambassadeur van de stichting Compassion, waarmee hij afgelopen jaar meerdere reizen heeft gemaakt naar onder andere Ethiopië en Kenia. Hier nam hij een kijkje bij de projecten die opgezet zijn vanuit de stichting. Deze ervaringen neemt hij mee naar Nederland en hiermee hoopt hij anderen te helpen en te inspireren.

Uitverkocht Ahoy

In de laatste jaren heeft Marc Floor veel uren in de studio gezeten en als resultaat heeft de zanger al een aantal eigen nummers uitgebracht. Zo staan er al verschillende songs met meer dan één miljoen streams op zijn naam, namelijk ‘Hé Meester’, ‘Zij Heeft Alles’ en ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’. Met zijn single ‘Kapitein’ liet de zanger zien dat hij ook beladen onderwerpen kan verwerken in een ballad. Na jaren van experimenteren op muzikaal gebied ontstond zijn EP ‘Van Huis Uit’. Marc Floor heeft met zijn eigen muziek al aardig wat podiumervaring opgedaan, hij trad bijvoorbeeld al op voor maar liefst 15.000 bezoekers in een uitverkocht Ahoy!, stond op 7th Sunday Festival en speelde songs in een uitverkocht stadion bij de ‘Thuis bij Snelle’ concerten van mentor Snelle. In 2024 zal men veel van Marc Floor horen, dus hou hem vooral in de gaten en volg hem op sociale media!